Американски млад бизнесмен гушка българската звезда в женския футбол Евдокия

...
Американски млад бизнесмен гушка българската звезда в женския футбол Евдокия
Коментари Харесай

Евдокия Попадинова: Имам си страхотно гадже американец, свалят ме и жени

Американски млад предприемач гушка българската звезда в женския футбол Евдокия Попадинова. Това разкри самата тя извънредно пред " България Днес ". 22-годишната нападателка печели наградата за футболистка №1 у нас три следващи години. " Да, имам си другар! Той е американец предприемач, макар че е много млад. Наистина е ужасно момче. Разбира натоварения ми график и прави всичко допустимо да се съобрази с програмата ми. Дори идва на множеството ми мачове, макар че е много ангажиран с неговия си бизнес ", признава родената в град Хаджидимово Еви.

От няколко години тя учи и живее в Америка. Попадинова е част от състава на " Флорида Гълф Коуст Юнивърсити ", където е на цялостна стипендия. Именно около спорта се среща с обичания си мъж. Двамата до този миг успяваха да прикриват връзката си. За първи път красивата българска спортистка демонстрира фотография с гаджето. Той я целува палаво, до момента в който двамата се плацикат в джакузи, а Попадинова е очевидно щастлива. Футболистката не крие, че си мечтае да води първокласен метод на живот, а женският футбол не носи задоволително доходи за това.

Любопитно е, че Еви постоянно получава неприлични оферти от... дами. В нейния спорт има много лесбийки, които си умират да се озоват дружно с българката под душа.

" Случвало се е да получавам интимни оферти от други футболистки. Не си падам по такава обич ", безапелационна е голмайсторката. Нейният максимален секссимвол е Кристиано Роналдо и тя е луда по него. Поради тази причина Еви залага на здрави тренировки във фитнеса. Тя към този момент е направила страхотни плочки на корема, с които се гордее. Също по този начин не крие, че се храни здравословно.

След края на футболния сезон Попадинова има намерение да докара американеца в България. Тя ще го покаже за първи път на родителите си в Хаджидимово. Нейният татко е треньор по футбол и й дава първите уроци с топката.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР