Американската звезда Лизо удиви феновете си по време на концерт

...
Американската звезда Лизо удиви феновете си по време на концерт
Коментари Харесай

Лизо свири на 200-годишна флейта, притежавана от бивш президент на САЩ

Американската звезда Лизо удиви почитателите си по време на концерт във Вашингтон, като свири на 200-годишна кристална флейта, притежавана от четвъртия президент на Съединени американски щати Джеймс Мадисън, заяви Би Би Си.

Певицата, която се е обучавала и за флейтист, получи позволение от Библиотеката на Конгреса на Съединени американски щати да употребява инструмента, който бе донесен на сцената с полицейски конвой.

" Все едно свириш на чаша за вино ", сподели тя, разглеждайки флейтата.

След това Лизо изсвири няколко ноти, като по едно и също време с това раздруса долната част на тялото си.

" Току-що … свирих на флейта, притежавана от Джеймс Мадисън от 1800 година! ", сияеше тя, след което върна музикалния инструмент на чиновник, който го прибра назад в кутията.

Публикувайки видеоклип в личните си канали в обществените медии, израсналата в Хюстън певица сподели на почитателите си: " Никой в никакъв случай не е чувал по какъв начин звучи... в този момент го чувате ".

Говорител на Библиотеката на Конгреса сподели пред Би Би Си, че флейтата може да е употребена обществено при редки и специфични мотиви в предишното, най-вероятно по времето на Джеймс Мадисън. Той е четвъртият американски президент, чието ръководство е в интервала сред 1809 година и 1817 година Мадисън е измежду създателите на конституцията на Съединени американски щати. 

След историческия концерт на певицата във Вашингтон, от Библиотеката на Конгреса написаха в Туитър, че музикалният инструмент е бил върнат безвредно.

Носителката на премия " Грами " Лизо сега е на турне в Съединени американски щати, с цел да показа четвъртия си албум " Special ", от който е шлагерът " About Damn Time ", добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР