Американската телевизия CBS плати 9,5 милиона долара на актрисата Илайза

...
Американската телевизия CBS плати 9,5 милиона долара на актрисата Илайза
Коментари Харесай

CBS плати 9,5 млн. долара на актрисата Илайза Душку за тормоз

Американската телевизия CBS заплати 9,5 милиона $ на актрисата Илайза Душку, с цел да избегне величествен скандал. Актрисата се оплака, че е унизена полово на снимачната площадка.
През предходната година Душку е взела участие в сериала на CBS „ Bull “. Тя се е оплакала на управлението на малкия екран, че изпълнителят на основната роля Майкъл Уедърли си е разрешил неприемливо държание по отношение на нея, оповестява „ Ню Йорк Таймс “. Душку е снимала няколко епизода и е трябвало да продължи присъединяване си, само че след случилото се решила да напусне плана. CBS е сключила конфиденциално съглашение с актрисата, изплащайки й 9,5 милиона $, с цел да не се допусне гласност на случая, съобщи БГНЕС.
Заплатената сума е равностойна на хонорара, който 37-годишната Душку е щяла да получи за присъединяване си в сериала, прецизира „ Ню Йорк Таймс “.
Самата звезда отхвърли да разяснява детайлности пред изданието. Майкъл Уедърли призна, че си е разрешил да се майтапи със своята колежка. След като Душку е споделила, че се усеща некомфортно, той ѝ се извинил.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР