Американската рок група Kiss отмени още свои концерти, след като

...
Американската рок група Kiss отмени още свои концерти, след като
Коментари Харесай

Още един от Kiss с положителен тест за Covid

Американската рок група " Kiss " анулира още свои концерти, откакто басистът и ковокалист Джийн Симънс също даде позитивен тест за Covid-19, заяви уеб сайтът на сп. " People ".

Преди броени дни беше оповестено, че бандата анулира свое шоу в Пенсилвания поради позитивна проба на 69-годишния ѝ фронтмен Пол Стенли.

В изказване, направено от " Kiss ", се показва, че тe анулират още четири свои изяви в Средния Запад. От известието излиза наяве също, че 72-годишният Джийн Симънс, който е изцяло имунизиран, е с " леки " признаци.

" Докато Пол Стенли неотдавна написа в Twitter, че се е възстановил от Covid-19, в този момент Джийн Симънс е с позитивен тест и изпитва леки признаци. Членовете на групата и екипът им ще се изолират вкъщи през идващите 10 дни. Според лекарите групата може да възобнови концертната си обиколка на 9 септември в амфитеатъра Файв Пойнт в Ървайн, Калифорния ", се споделя в изказването.

В предходно известие беше посочено, че всички участници в международното турне " End of the Road ", в това число членовете на групата и хората от екипа ѝ, са изцяло ваксиниранил
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР