Американската риалити звезда Ким Кардашиян ще става адвокат и в

...
Американската риалити звезда Ким Кардашиян ще става адвокат и в
Коментари Харесай

Ким Кардашиян ще става адвокат

Американската риалити звезда Ким Кардашиян ще става юрист и сега организира стаж в адвокатска адвокатска фирма, оповестяват международните организации.

Тридесет и осем годишната звезда, която има 134 милиона почитатели в Инстаграм, се надява да получи адвокатска тапия през 2022 година. Кардашиян се запалила по правните науки, откакто се застъпи пред президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп за помилването на

Алис Мари Джонсън. Шестдесет и три годишната Джонсън беше зад решетките от 20 години и беше наказана на пожизнен затвор поради образуване на трафик на опиати.

Една седмица откакто се срещна с Кардашиян, Тръмп помилва затворничката при започване на 2018 година. Риалити звездата смята, че с по-добри правни знания, тя би могла да помогне на повече хора, които "са изплатили дълга си към обществото " и които към момента лежат по пандизите.

Ким Кардашиян не можа да приключи калифорнийския университет "Пиърс ", който напусна прибързано. Но в няколко щата, измежду които е и Калифорния, е допустимо да се получи адвокатска тапия, след четиригодишен стаж в адвокатска адвокатска фирма и положен изпит.

Кардашиян стажува от предходната година в Сан Франциско и се интересува от случаи на пандизчии, които аплайват за по-ранно освобождение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР