Американската Razer стартира кампания за набиране на финансови средства за

...
Американската Razer стартира кампания за набиране на финансови средства за
Коментари Харесай

Razer стартира кампания в Kickstarter за производството на мишката Naga Trinity

Американската Razer започва акция за набиране на финансови средства за геймърската мишка Naga Trinity Left-Handed Edition. Кампанията протича на уеб страницата за потребителско финансиране Kickstarter. Поисканата инвестиция е в размер на $990 000. Тази напълно немалка сума ще бъде употребена за проектирането и основаването на компютърната мишка за левичари Naga Trinity.
Razer от дълго време създава геймърските манипулатори от марката Naga, предопределени за всеобщите многопотребителски игри. Най-новият модел бе мишката Razer Naga Trinity с три сменяеми панела. Сега компанията основава огледалното копие на тази мишка, предопределена за геймърите-левичари. Малко необичайно е, че за тази цел са нужни немалките съвсем 1 милион $.



Техническите характерности на Naga Trinity Left-Handed Edition по нищо не се разграничават от общоприетата версия. Използва датчика Razer 5G, който е модифицирана версия на Pixart PMW 3389DM-T3QU с резолюция до 16 000 DPI. Налични са три сменяеми странични панела с 2, 6 и 12 бутона. Използват се превключвателите Razer Mechanical Switches с дълъг софтуерен живот.

Инициативата се назовава Early Bird и в нейните рамки мишката може да бъде закупена за $90. Стандартната цена на Trinity Left-Handed Edition съответствува с цената на оригинала – $100. Освен това, Razer Goliathus Speed ще показа и специфична поставка по случай излизането на новата компютърна мишка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР