Американската певица и актриса Ариана Гранде спечели наградата Жена на

...
Американската певица и актриса Ариана Гранде спечели наградата Жена на
Коментари Харесай

Билборд удостои с приза Жена на годината Ариана Гранде

Американската певица и актриса Ариана Гранде завоюва премията " Жена на годината " за 2018 година на списание Билборд.

Певицата ще получи премията на 13-та годишна гала на Билборд „ Жените в музиката “, която ще се организира в Ню Йорк на 6 декември.

" Стоейки твърдо зад своите убеждения, тя поредно отстоява себе си и своите решения в свят, който постоянно не е гостолюбив за такива непреклонни млади дами. Тя има кураж, прави най-хубавата музика в кариерата си и изцяло заслужава да бъде " Жена на годината ", сподели вицепрезидентът на Билборд Рос Скарано.

Билборд отбелязва, че Гранде употребява въздействието си, с цел да поддържа хрумвания, в които има вяра. Певицата се застъпва за ограничение продажбите на оръжие, равенството сред половете, придвижването против насилието над чернокожите. След детонацията на концерта си в Манчестър през 2017 година певицата спомогна за организирането на благотворителен концерт " One Love Manchester ", който събра над 23 милиона $, с цел да помогне на жертвите от терористичната офанзива и техните фамилии.

През 2015 година премията на Билборд „ Жена на годината “ бе присъдена на Лейди Гага, през 2016 година на Мадона, а през 2017 година на Селена Гомес.

Билборд е седмично американско списание за музикалната промишленост. По-специално списанието е известно със своите музикални хит-паради и гкласации на най-хубавите песни, без значение от жанра. В допълнение, годишната премия на Билборд за най-хубави реализатори е една от най-престижните награди в американската музикална промишленост. /РИА Новости
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР