Американската певица Холзи вече се радва на първа рожба, съобщи

...
Американската певица Холзи вече се радва на първа рожба, съобщи
Коментари Харесай

Певицата Холзи роди момченце

Американската певица Холзи към този момент се радва на първа рожба, заяви АП.

Бебето на Ашли Франджипани, както е същинското ѝ име, и колегата ѝ - сценариста Алев Айдин, се е появило на бял свят предходната седмица, по-точно на 14 юли.
Снимка: Instagram  Певицата Холзи роди момченце (СНИМКИ)

Двадесет и шест годишната звезда от музикалната сцена персонално е съобщила радостната новина в персоналния си Инстаграм профил, публикувайки своя черно-бяла фотография с новородения си наследник. От обявата излиза наяве, че щастливите родители са избрали за отрочето си името Ендър Ридли.

" Благодарност за най-еуфоричното раждане, осъществено с доста обич ", написа тя към поста си в обществената мрежа, събрал над 5 милиона лайкове и голям брой поздравления измежду мненията под него.

Холзи оповести през януари, че ще става майка.

Изпълнителката на " Whitout me " за първи път приказва за връзката си със своята половинка в августовския брой на сп. " Allure ", като преди броени дни тя още веднъж се появи на корицата му във специфична фотосесия, запечатала последните мигове преди да стане майка.

" С Алев бяхме положителни другари четири години. Когато звездите се подредиха и връзките ни станаха сантиментални, и двамата осъзнахме, че другият е индивидът, с който желаеме да създадем семейство ", споделя тя.

Холзи добавя, че е пазила връзката си в загадка, тъй като е желала да отбрани неприкосновеността им като двойка.

" Никой не знаеше, че се срещам с някого ", споделя тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР