Американската милионерка Лиза Фиековски, за която малко хора бяха чували

...
Американската милионерка Лиза Фиековски, за която малко хора бяха чували
Коментари Харесай

Американската милионерка, която събира боклуци в Ню Йорк и печели по $20 на ден от това

Американската милионерка Лиза Фиековски, за която малко хора бяха чували до неотдавна, се трансформира в звезда в Щатите след публикация на The New York Post за нея. Интересът към нея обаче не е подбуден от нейното благосъстояние, а от странното й занимание да събира... отпадъци.

Изданието споделя по какъв начин живеещата в Бруклин Фиековски има парцели за над 8 милиона $ в Ню Йорк в това число подобен в Проспект Парк за 1 милион $.

Последният обаче е ненаселен, защото там богатата американка събира разнообразни изхвърлени неща - от остаряла микровълнова печка, през чадъри, играчки до скъсани килими и други.

Самата Лиза споделя пред The New York Post, че излиза по улиците на квартала си, с цел да събира кенове и прави това от към десетилетие. Милионерката добавя, че от тях печели сред 20 и 30 $ за няколко часа работа.

Фиековски изяснява, че този вид работа я кара да се усеща дейна и й разрешава да беседва със съседите си, до момента в който се грижи за чистотата в региона.

За доста хора това занятие е повече от необичайно, като се има поради, че американката е приключила висше обучение в Чикагския университет, а брачният партньор й печели към 180 000 $ годишно.

Самата Лиза е работила като пазарен анализатор и борсов медиатор по-рано. Родителите й пък са уважавани икономисти.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР