Американската криптокомпания Нексо повдигна обвинение срещу българската прокуратура и финансовото

...
Американската криптокомпания Нексо повдигна обвинение срещу българската прокуратура и финансовото
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Нексо погна прокуратурата, украински дронове стигнаха до Петербург

Американската криптокомпания " Нексо " повдигна обвиняване против българската прокуратура и финансовото министерство в интернационален трибунал. Съдържанието на желае не е ясно, само че сигурно има общо с акцията на Гешев преди година против офисите им у нас и обвиняването в ОПГ, от което прокуратурата се отхвърли.

Новият проруски министър председател на Словакия разгласи, че Украйна не би трябвало да влиза в НАТО - това щяло да стартира Трета Световна война. В Европейски Съюз - може.

Украйна пък извърши офанзива надълбоко в съветска територия - против газов терминал до Санкт Петербург. Русия упрекна Киев и в офанзива против цивилни - на пазара в окупирания от дълго време Донецк, където са починали 18 души. 

Руският дипломат в Швейцария разгласи, че е " безмислено " да се възнамеряват мирни договаряния сред Украйна и Русия там, както изиска Зеленски - тъй като Кремъл не приказва " на езика на ултиматумите ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР