Американската компания за услуги в нефтогазовия сектор Baker Hughes, a

...
Американската компания за услуги в нефтогазовия сектор Baker Hughes, a
Коментари Харесай

Чистата загуба на BHGE за 9-те месеца е намаляла 16 пъти


Американската компания за услуги в нефтогазовия бранш Baker Hughes, a GE Company (BHGE), съгласно данните за деветте месеца на 2018 година е получила чиста загуба от 19 млн. $, което е с 16,4 пъти по-малко от загубата от преди година в размер от 311 млн. $, оповестява компанията.

Приходите са се нараснали с 46 % - до 16,612 милиарда $. Разводнената облага на акция е 0,15 $, до момента в който година по-рано е записана загуба от 0,31 $.

Според данните за третото тримесечие, компанията е получила чиста облага от 38 млн. $ против загуба година по-рано в размер от 357 млн. $. Разводнената е облага на акция е 0,03 $, при загуба преди година от 0,31 $. Приходите на компанията за трите месеца са се нараснали със 7 % - до 5,665 милиарда $.

„ Оперативните данни на компанията се усъвършенстват. Оставаме насочени към целите си – нарастване на пазарния дял, растеж на маржа и обезпечаване на свободен паричен поток “, се цитират в доклада думите на ръководителя на съвета на шефовете, президент и общоприет шеф на BHGE Lorenzo Simonell.

Baker Hughes, a GE company (BHGE) една от най-големите в света нефтогазови компании и се появи през юли 2017 година вследствие на сливането на Baker Hughes и GE Oil & Gas (нефтогазовият отдел на General Electric).
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР