Американската компания Razer съобщи за постъпване в продажба на симетричната

...
Американската компания Razer съобщи за постъпване в продажба на симетричната
Коментари Харесай

Razer предложи бюджетната геймърска мишка Abyssus Essential

Американската компания Razer заяви за постъпване в продажба на симетричната геймърска мишка Razer Abyssus Essential. Манипулаторът ще принадлежи към бюджетния сегмент и е еднообразно подобаващ за лявата и дясна ръка.
Сред отличителните черти на устройството може да се означи съществуването на фирмената подсветка Razer Chroma, която сияе в долната част и се отразява от игровата повърхнина.



Физическите размери на Razer Abyssus Essential съставляват 115 × 63 × 38 мм, а тежестта – 78 грама (без кабела). Между другото, дължината на USB кабела е 2,1 метра. В Abyssus Essential се употребява оптичен датчик с оптималната разграничителна дарба от 7200 DPI. Точният модел на датчика не е указан, само че нормално компанията употребява модифицираните PixArt датчици.

Мишката се отличава с минималистичен дизайн с три програмируеми бутона Razer Hyperesponse. Ресурсът на превключвателите е 10 милиона натискания. За ръководство на подсветката и настройване на другите параметри на манипулатора е предопределен софтуера Razer Synapse 3. Сиянието на осветлението може да бъде синхронизирано и с други устройства.


Геймърската мишка Razer Abyssus Essential е налична за поръчки в специализирания онлайн магазин на компанията на цената от $50. В останалите търговски обекти, продуктът ще попадне в идващите седмици.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР