Американската компания Helen of Troy за здравословни продукти и услуги

...
Американската компания Helen of Troy за здравословни продукти и услуги
Коментари Харесай

Козметичната компания Revlon остава без производител на продукти за коса

Американската компания Helen of Troy за здравословни артикули и услуги има и козметично поделение. То създава артикули и уреди за коса и нокти за колоса Revlon в региона на хубостта. Helen of Troy разгласи решението си да се отдръпна от козметичния бизнес, написа The Wall Street Journal.

След като към този момент се вижда отлив на потребителите от дрогериите, компанията, произвеждаща сешоари, шампоани и други артикули за коса за Revlon излиза от сектора за хубост.

Helen of Troy има и лични марки козметика, които продава на дребно в дрогериите. Решението на компанията е предизвикано от това, че купувачите към този момент не избират марките за персонална грижа, предлагани на всеобщия пазар, а избират профилирани магазини.

Продажбата на бизнеса за хубост, който е едно от подразделенията на компанията Helen of Troy се чака да ѝ донесе сумата от 300 милиона $.

Revlon, която е учредена през 1932 година в Ню Йорк, е козметична компания за грижа за кожата. Тя предлага и артикули и уреди за коса, които до момента се разработваха от американската компания Helen of Troy. Не е ясно дали Revlon ще замести производителя и ще продължи серията артикули за коса.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР