Американската компания Garmin представи най-евтиния фитнес тракер в гамата си.

...
Американската компания Garmin представи най-евтиния фитнес тракер в гамата си.
Коментари Харесай

Достъпна фитнес гривна от Garmin

Американската компания Garmin показа най-евтиния фитнес тракер в гамата си. Vivofit 4 има 0.6-инчов екран с разграничителна дарба 88 × 88 пиксела и се зарежда от две акумулатори вид SR43, които стигат за 1 година самостоятелна работа.



Фитнес гривната има влагоустойчив корпус, който устоя на налягане 5 атмосфери - еквивалент на потапяне под вода на дълбочина 50 метра. Определя сама типа на физическата активност - вървене, бягане, колоездене, тренажор или плуване. В менюта има също екран на съня, будилник, секундомер, брояч на изминатото разстояние и изгорените калории.



Ако притежателят от дълго време не се занимавал с физически извършения, Vivofit 4 му припомня. Фитнес тракерът може също да открие и изгубения в помещението телефон, стига да е сдвоен с него през Bluetooth. Уведомления за позвънявания и текстови известия обаче не се поддържат.



Статистиката за физическата интензивност може да се наблюдава в мобилното приложение Garmin Connect за Android и iOS. Вградената памет стига за 28 дни работа без синхронизация с телефон. Vivofit 4 коства $80 (малко над €66), а спомагателните каишки са по $20 (€16.50).

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР