Американската компания Fisker Inc анонсира първите подробности за една от

...
Американската компания Fisker Inc анонсира първите подробности за една от
Коментари Харесай

Електрическият пикап Fisker Alaska с цена от 45 400 долара. Идва през 2025 година

Американската компания Fisker Inc анонсира първите детайлности за една от идващите си пазарни стъпки, а точно напълно електрическия пикап Alaska, който ще се създава в Съединени американски щати и е планувано да бъде стартиран на цена от 45 400 $ без каквито и да било от локалните еко бонуси и дотации.

Fisker Alaska ще се предлага с избор сред два батерийни модула- 75 и 113 kWh, които ще предложат свободен пробег от 370 до 545 километра. В взаимозависимост от равнището на осъществяване, електрическият пикап ще предложи опция за ускоряване от 0 до 96 км/ч за сред 3.9 и 7.2 секунди.

Като забавни особености на Alaska, от Fisker показват модулното му товарно поделение, което може да бъде контролирано в дължина, специфичната окачалка за каубойски шапки, поделение за мръсни облекла и най-големият чашкодържач в цялата автомобилна промишленост.

" Alaska нарушава разбиранията ", разяснява Хенрик Фискер, ръководител и изпълнителен шеф на Fisker. " Той не се вписва в никой сегашен сегмент, като комбинира детайли на средноразмерен пикап със качествата на пълноразмерен, с помощта на новаторският си разгъващ се дизайн на легена ".

Според анонса на Fisker, производството на Alaska би трябвало да стартира през първата четвърт на 2025 година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР