Американската атлетка Тори Боуи, която беше намерена мъртва в дома

...
Американската атлетка Тори Боуи, която беше намерена мъртва в дома
Коментари Харесай

Починалата спринтьорка Тори Боуи е била бременна в седмия месец

Американската атлетка Тори Боуи, която беше открита мъртва в дома си по-рано през седмицата на 32 години, е била бременна в седмия месец съгласно нейните съседи. Тя имаше три олимпийски медала от Рио де Жанейро 2016 - златен с щафетата на Съединени американски щати на 4 по 100 метра, сребро на 100 м и бронз на 200 м. На Световното в Доха през 2019 година пък тя приключи четвърта в скока на дължина.

Във вторник тялото на Боуи беше открито безжизнено в нейния дом, като формалната причина за нейната гибел не беше оповестена, само че се появиха информации, че е страдала от меланхолия.

Според нейните съседи Боуи е била бременна “около седмия или осмия месец ”, когато е умряла. Един от съседите твърди, че Боуи е изглеждала като че ли има “половин баскетболна топка под тениската си ”.
 Олимпийска шампионка в спринта умря на 32 Олимпийска шампионка в спринта умря на 32
“Хората, които са преструват на щастливи, имат едни от най-тъжните души и хората, които не се пробват да убедят света, че са щастливи, имат най-истинските души ”, написа сестрата на Тори Боуи - Тамара Боуи в пост в обществените мрежи.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР