Американската актриса Вайола Дейвис ще играе ролята на Мишел Обама

...
Американската актриса Вайола Дейвис ще играе ролята на Мишел Обама
Коментари Харесай

Вайола Дейвис ще играе Мишел Обама в сериал за първите дами на САЩ

Американската актриса Вайола Дейвис ще играе ролята на Мишел Обама в нов ефирен сериал, озаглавен " Първите дами ".

Носителката на " Оскар " ще е и изпълнителен продуцент на поредицата, която ще се опита да пресъздаде един вътрешен взор в персоналния и политическия живот на първите дами в историята на Съединени американски щати. Първият сезон ще се концентрира върху Обама, Елионор Рузвелт и Бети Форд.Според сюжета на писателя Арън Коли действието ще се развива повече в източното, в сравнение с в западното крило на Белия дом и ще покаже какъв брой доста извънредно значими решения са били взимани, скрити от погледа.

Дейвис и Мишел Обама са срещали неведнъж доста преди началото на плана. През 2017 година актрисата показа във Facebook своя фотография с първата дама, съпроводена с думите: " Нека продължите да разпръсквате светлина и да влияете на бъдещите генерации, които идват. "

Един от най-актуалните филми с присъединяване на Дейвис е добре признатия от рецензията филм на Стив Маккуин " Вдовици ", а в това време продължава да се снима и в трагичния сериал за дребния екран How To Get Away With Murder.

В момента тя снима и Black Bottom на Ма Рейни, където си партнира с Чадуик Боузман, а също така се чака да поеме и ролята на Шърли Чисхолм в биографичния филм на " Амазон " за първата жена и първия негър кандаидат за президент.

Семейство Обама от своя страна също навлязоха във филмовото продуцентство, откакто подписаха договорка с " Нетфликс " през 2018 и наскоро показаха първия си документален филм от нея.

В рамките на сделката им предстоят още документални и художествени филми. " Засягайки проблеми, свързани с раса и класа, народна власт и цивилен права, както и доста други, имаме вяра, че тези продукции освен ще забавляват, само че и ще образоват, свързват и ще ни въодушевяват ", бе един от мненията на Барак Обама по мотива.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР