Американската актриса Кристен Стюарт очарова публиката на кинофестивала във Венеция

...
Американската актриса Кристен Стюарт очарова публиката на кинофестивала във Венеция
Коментари Харесай

Лейди Даяна носи Оскар, прогнозират във Венеция

Американската актриса Кристен Стюарт очарова публиката на кинофестивала във Венеция с ролята на принцеса Даяна във кино лентата " Спенсър " на чилийския режисьор Пабло Лараин, съобщи Ройтерс. Някои кинокритици към този момент приказват за нея като за претендентка за премия " Оскар ".

Във кино лентата Пабло Лараин обрисува принцеса Даяна като човек, който не е на мястото си, когато се причислява към кралското семейство в Сандрингъм, до момента в който бракът й с принц Чарлз се разпада. Тя е от ден на ден изолирана от знатните особи, като се изключи синовете си Уилям и Хари, и копнее да се освободи от разпоредбите и традициите.

Първоначалните мнения за Кристен Стюарт, в това число за изискания й английски акцент и маниери, са хвалебствени. Daily Mail даже назова осъществяването й " поразително ".

Пабло Лараин споделя, че е бил притеглен от опцията да покаже противоположната страна на приказката. " Това е историята на принцеса, която желае да се откаже от опцията да стане кралица, тъй като желае да бъде себе си ", изяснява той и прибавя, че е правил доста изследвания, само че не се е стремил към основаването на документална драма.

" Искахме да създадем нещо, като вземем детайли от действителността и по-късно използваме въображението си ", изясни режисьорът на конференцията за кино лентата си във Венеция.

Мнението за звездата от " Здрач " е, че сега тя е една от най-хубавите актриси на нашето време.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР