Американската актриса Холи Бери взриви мрежата с нова пикантна фотосесия. На

...
Американската актриса Холи Бери взриви мрежата с нова пикантна фотосесия.
На
Коментари Харесай

Холи Бери се показа гола от банята

Американската актриса Холи Бери взриви мрежата с нова пикантна фотосесия.

На фрагменти, които се появиха в профила й в Инстаграм, 56-годишната звезда театралничи пред запотеното огледало в банята както майка я е родила, свенливо прикривайки с ръка голите си гърди. 
                             

По всичко проличава, че горещите снимки са направени малко откакто неостаряващата красавица си е взела душ.  " Hump day self love ", озаглави тя поста, който за негативно време събра над  200 000 лайкове.

Феновете на звездата са във екстаз освен от външния тип на любимката си, само че и от смелостта й. И не пропускат да го отбележат в мненията си. " В твоя случай тази обич е изцяло оправдана ", " Толкова си красива ", " Много горещо! ", " Невероятна жена! ", " Кралица ",  " Просто необикновено, толкоз хипнотизиращо и без циничност ", " Холи е хубавица! Когато фотографията с телефона се трансформира в същинско изкуство ", пишат те. 

Някои от феновете ѝ обаче се тормозят съществено от фотосите. Те не крият опасенията си, че Холи е решила да повтори ориста на Бритни Спиърс, която изпълни профила си с безчет интимни фотоси.

Въпреки че в последно време все по-често радва феновете си с сходни палави фрагменти, истината е, че актрисата не обича да се разсъблича пред камерата. Доказателство за това са 500-те хиляди $, които изиска един път, с цел да се съблече за 10 секунди, написа " Блиц ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР