Американската актриса Блейк Лайвли поиска прошка от Кейт Мидълтън, след

...
Американската актриса Блейк Лайвли поиска прошка от Кейт Мидълтън, след
Коментари Харесай

Блейк Лайвли поиска прошка от Кейт Мидълтън

Американската актриса Блейк Лайвли изиска амнистия от Кейт Мидълтън, откакто принцесата на Уелс обяви, че се бори с рак. Екранната звезда остави съобщение в Instagram.

„ Сигурна съм, че на никой не му пука през днешния ден, само че усещам, че би трябвало да го призная. Направих глупава обява за „ провален фотошоп “ и през днешния ден горя от позор. Извинявам се. Изпращам обич и поисквам на всички най-хубавото, постоянно ", сподели брачната половинка на Райън Рейнолдс.
 Блейк Лайвли се извинява на Кейт Мидълтън Блейк Лайвли се извини на Кейт Мидълтън 
На 15 март 2024 година звездата от Gossip Girl разгласява комично редактирана фотография, рекламираща нейната линия питиета Betty Buzz, показваща по какъв начин седи край басейна, държейки кутия Betty Booze с повишен палец и лимон, плаващ над главата й. Блейк обаче към този момент е изтрила поста.
 Блейк Лайвли Блейк Лайвли Снимка: Блейк Лайвли/инстаграм
По този метод актрисата загатна за образни аномалии в фотография, оповестена на 10 март от кралското семейство, показваща Кейт Мидълтън и трите й деца, което накара АП и други новинарски издания да отстранен изображението от своите запаси.

Принцесата на Уелс след това призна: „ Както доста фенове фотографи, от време на време опитвам с редактиране. “
Инцидентът докара до интензивни спекулации по отношение на продължителното неявяване на принцесата от общественото пространство. Имаше клюки за нейните пластични интервенции, бракоразвод с Уилям и даже противозаконни деца. По-късно обаче Катрин непосредствено се обърна към почитателите си и призна, че в този момент се бори с рака.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР