Американската актриса Анджелина Джоли посети Пакистан след катастрофалните наводнения и

...
Американската актриса Анджелина Джоли посети Пакистан след катастрофалните наводнения и
Коментари Харесай

Анджелина Джоли пристигна в Пакистан за да помогне на бременни и жени в нужда

Американската актриса Анджелина Джоли посети Пакистан след пагубните наводнения и ужасните последици от тях, съобщи ДПА.

Холивудската звезда е известна със своята филантропична активност. Джоли дойде в страната, с цел да даде поддръжката си за потърпевшите, които са повече от 33 млн. души.
                             

Тя посети регионите, които са унищожени от наводненията и се нуждаят от най-вече поддръжка. Видеозапис, публикуван в обществените медии, демонстрира Анджелина на летището в Пакистан и провокира международен интерес.

По-рано държавното управление на Пакистан се обърна към нацията с молба за дарения, защото липсват задоволително средства за справяне с актуалната злополука. А от Организация на обединените нации оповестиха, че страната се нуждае от 160 млн. $.
                             

При наводненията в Пакистан починаха повече от 1500 души, измежду които 550 деца. По данни на фонда за популацията към Организация на обединените нации към 650 бременни дами в наводнените региони се нуждаят от медицински грижи. Над 73 000 дами ще родят през идващия месец. За тях и за бебетата им е нужна профилирана акушерска грижа и поддръжка.

 

Hollywood Actress Angelina jolie Reached Pakistan Regarding Flood Issue
— Muhammad Faizan Khan (@FaizanFayzi)
Най-малко 318 души са умряли в резултат на заболявания като денга, малария, холера, чревни вируси и кожни инфекции съгласно формалните данни.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР