Американската администрация взе решение да въведе санкции по отношение на

...
Американската администрация взе решение да въведе санкции по отношение на
Коментари Харесай

САЩ вкара военните сили на Русия в черен списък, наред с Китай, Иран и Северна Корея

Американската администрация взе решение да вкара наказания във връзка с редица съветски, ирански, севернокорейски, ирански и китайски структури, както и организации от Турция и Саудитска Арабия, инкриминирайки ги за нарушавания на националното законодателство на Съединени американски щати за неразпространение на оръжия за всеобщо заличаване.
Съответстващото съобщение Държавният департамент на Съединени американски щати помести в сряда в сборника публични документи на американското държавно управление – така наречен Федерален указател. Конкретно, в черния лист влязоха образователният център на зенитно-ракетните войски в Гатчино, 18-и Централен научно-изследователски институт на Министерството на защитата на Русия в Курск, Конструкторското бюро за приборостроене в Тула, 183-и гвардейски зенитно-ракетен полк и Научно-производствения тръст „ БАРЛ “.
За следващ път наказания са въведени по отношение на Главното ръководство на Генералния щаб на съветските Водоснабдителна система (бившето ГРУ – Главно разследващо управление). Общо в листата влизат 28 структури. Според изказванията на държавното управление на Съединени американски щати, всички те е една или друга степен са помагали на Иран, Сирия и Северна Корея да разработят крилата или балистични ракети.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР