Американката Кейтлан Бойл, майка на три деца, която в продължение

...
Американката Кейтлан Бойл, майка на три деца, която в продължение
Коментари Харесай

Шокиращ разказ на двойката, била 5 г. в плен на терористи! Майката родила там 3 деца, които гледали как я изнасилват

Американката Кейтлан Бойл, майка на три деца, която в продължение на пет години е била заложница с мъжа си на афганистанската терористична група " Хакани ", приказва по какъв начин е била изнасилвана от пазачите. Както БЛИЦ заяви, Кейтлан Бойл, на 31 години, била бременна в петия месец, когато тя и брачният партньор й Джошуа били отвлечени в Афганистан през октомври 2012 година Двамата бяха избавени предишния месец от пакистанските сили, които стигнали до мястото благодарение на американското разузнаване. Двойката се е заселила в Канада, родното място на Джошуа. Кейтлан съобщи в изявление за ABC News, че трите й деца гледали по какъв начин тя е " осквернена ", написа DailyMail.

" Те влязоха в килията и изкараха мъжа ми принудително. Един от пазачите ме хвърли на земята, удряше ме и викаше: " Ще те убия " Тогава се случи нападението. Той беше с двама мъже, а на вратата имаше трети. След офанзивата животните даже не ми върнаха облеклата ", споделя тя.



Кейтлан добавя: " На идващия ден обаче долината, където живееха и се криеха, беше атакувана. Имаше два хеликоптера и продължителна пукотевица с картечници Гатлинг, автомати А-47 и даже по-големи детонации. Това беше огромна, огромна борба и нашите пазачи се скриха от погледа ни. Те бяха безусловно ужасени. Съпругът ми и аз се смеехме, надявайки се тези кучи синове да умрат през днешния ден. Беше неприятен ден за " Хакани ", само че за нас бе доказателство, че Бог бърза да отговори на молитвите ни ".

Имаше спекулации, че фамилията е приело исляма, тъй като Кейтлан към момента носи хиджаб. Мъжът й Джошуа отхвърля да каже коя е религията им. Той обаче твърди, че ясно е декларирал на похитителите си, че фамилията няма интерес да се причисли към групировката. " Бих ги нарекъл религиозни лицемери в лицето и бих им споделил, че ще горят в огъня поради това, което са създали. По-скоро бих бил погубен, в сравнение с да се причисля към тях.



Кайтлан споделя, че от време на време стражите удряли децата им с пръчки, в случай че са прекомерно шумни. " Някои от гардовете фактически мразеха децата и третираха нашия максимален наследник, измисляйки аргументи да го ударят с пръчка или по различен метод. Той бе прекомерно гръмък ", добавя тя. Джошуа пък си спомня, че жена му един ден си е счупила ръката в опит да отбрани детето си.



Жената ражда и трите си деца, до момента в който е в плен на терористите. Сега и трите деца - 4-годишният Надаеши Йона, 2-годишният Даквоен Ной и 6-месечната Майда Грейс, живеят в Отова, Канада.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР