Американка получи повече, отколкото е очаквала по време на така

...
Американка получи повече, отколкото е очаквала по време на така
Коментари Харесай

Коледната размяна на „бял ​​слон“ на жената се проваля, след като тя е „подарила“ жива сиамска бойна риба: „Кой прави това?“

Американка получи повече, в сравнение с е очаквала по време на по този начин наречения „ бял ​​слон “ ” Размяна на коледни дарове.

В видео в TikTok, което от този момент е гледано милиони пъти, Бриона показа прекарването си на празненство за замяна на дарове. Играта, известна още като Лошия Дядо Коледа, включва всеки посетител да донесе опакован подарък без етикет, да изтегли номер и да избере колет един по един, когато му е редът – или да открадне определения от различен човек.

„ Отидох първи и избрах подаръка си и той беше карта за подарък Visa за $25. Беше толкоз готино. Благодаря, одобрявам 25 $ “, стартира Бриона.

Когато петият състезател „ открадна “ нейната карта за подарък обаче, тя беше принудена да вземе различен подарък от купчината – и нещата потеглиха надолу.

„ Избрах тази чанта и на нея пишеше „ чуплива “ и „ не се тресе “. Казвам си „ Това ще бъде нещо забавно “. Харесвам чанти, които идват с указания, по тази причина избрах чантата “, сподели тя.

„ Отворих чантата и вътре в чантата има купа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР