Американец попадна в ареста, след като прескочи оградата на летище,

...
Американец попадна в ареста, след като прескочи оградата на летище,
Коментари Харесай

Арестуваха американец, който се съблече и се качи на крилото на самолет

Американец попадна в ареста, откакто прескочи оградата на летище, съблече се и се качи на крилото на аероплан.

33-годишният Хавиер Мартинес от Чикаго, Илинойс, е упрекнат в най-малко едно закононарушение след случая, случил се във вторник на Midway International Airport.

Местната полиция показва, че Мартинес е задържан в 16:30 часа на 29 март, добавяйки, че малко по-рано той „ е влезнал нелегално на летището, като се е качил по охранителна ограда ". След това се е качил на аероплан, готвещ се за политане.

Говорител на полицията споделя на локалната преса, че мъжът е изглеждал в нетрезво положение, преди да се качи на оградата от бодлива тел, като е свалил част от облеклата си, преди да се покатери на крилото на самолета.

Аудио от Ръководството на въздушното придвижване е документирало запис на началник полети, който споделя: „ Той е тук, пред самолета, наподобява, че се пробва да влезе “.

Местните управляващи оповестяват пред Newsweek, че органите на реда са работили бързо и въздействието върху интервенциите на летището е било минимално.

По целия свят има строги закони, които предотвратяват влизането на пасажери на неразрешените зони от летището.

През май мъж беше сниман от охранителни камери, облечен като служащ по поддръжката, да влиза на интернационалното летище в Лос Анджелис.

Същия месец мъж беше упрекнат във влизане с щурм в кабината на аероплан на Albany International Airport в щата Ню Йорк.

Междувременно, през декември жена с психологични проблеми беше арестувана, откакто избяга от терминала на летището в LAX и „ се опита да смъкна аероплан “.

Пътниците, които заобикалят или нарушават сигурността на американските летища, могат да чакат да получат санкция сред $690 и $4.170 $, съгласно TSA.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР