"Америка въздъхва, светът си отдъхва, никога в историята на САЩ,

...
"Америка въздъхва, светът си отдъхва, никога в историята на САЩ,
Коментари Харесай

Соломон Паси: Америка въздъхва, светът си отдъхва

"Америка въздъхва, светът си отдъхва, в никакъв случай в историята на Съединени американски щати, най-малко след Втората международна война, американците не са се радвали толкоз на неуспеха на един човек ", разяснява някогашният външен министър Соломон Паси.

Тръмп имаше и положителна политика, счита Паси

"В Близкия изток, той съумя да реализира мир сред Израел, Бахрейн, Обединените арабски емирства и Судан. Това е грамаден прогрес, за който демократическото ръководство на Обама не можеше да и да мисли. Той ще прати жена на Луната, възвръща американското наличие в Космоса, цялата политика с 5G и рисковете, които идват от Китай са положително завещание на Байдън, демократите нямаха смелостта да подхванат тази политика ", уточни Паси пред бТВ.

Но Америка беше разграничена с Тръмп, сподели някогашният външен министър и видя в Байдън обединител – учтив, предсказуем човек, което за политиката е добре, добави той.

Тръмп беше срещу международните организации, а Байдън ще върне Америка в систематичната игра, сподели Паси и изясни, че той е бил водещ сенатор по ратификацията на участието ни в НАТО.

Избраният за 46-и президент на Съединените щати Джо Байдън получи повече гласове в сравнение с всеки различен президент до момента. За първи път в историята на щатите и жена ще e вицепрезидент. А Доналд Тръмп, който напуща Овалния кабинет, даде обещание да оспори изборите.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР