Америка е системно расистка държава. Тя винаги е била расистка

...
Америка е системно расистка държава. Тя винаги е била расистка
Коментари Харесай

Тома Томов: Америка винаги е била расистка държава, в момента е с инфаркт

”Америка е редовно расистка страна. Тя постоянно е била расистка страна. Суперсилата сега получи инфаркт. Виждате един офицер, който арестува един човек и знае, че камерата го снима. Арестува го за един подправен чек за 20 $ и го убива за 8 минути. Естествено, че ще има реакция. ” Това съобщи журналистът и народен представител Тома Томов, разяснявайки протестите в Съединени американски щати.
" Америка е фундаментално расистка страна. Тя е основана от расисти, от робовладелци. Всичките създатели, до един, са робовладелци. Един от най-великите мъже на планетата, който за мен е воин - Томас Джеферсън, какъв е бил? Робовладелец. Той изобщо не е зачитал черните за хора, макар че има деца от една от робините си и е живял с нея. "

Томов показа статистика от Съединени американски щати, съгласно която в пандизите на 100 хиляди души, 4500 са черни, до момента в който белите са 700. Относно заплатите на едно приблизително заможно семейство - черните печелят 40 хиляди месечно, а белите - 70 хиляди.

" Америка е Рим, в никакъв случай не е имало по-велика империя, само че в основата си тя е расистка страна. Това го споделя Обама и всички го знаят. ", приключи Томов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР