AMC излъчи последния епизод от сезон 11 на Живите мъртви“,

...
AMC излъчи последния епизод от сезон 11 на Живите мъртви“,
Коментари Харесай

Дарил Диксън търси ваксина срещу зомби-вирус

AMC излъчи последния епизод от сезон 11 на „ Живите мъртви “, озаглавен „ Почивай в мир “. Този епизод освен е край на дългогодишното шоу за зомби апокалипсис, само че също по този начин изясни някои от нюансите на сюжета на бъдещия спин-оф за Дарил Диксън (Норман Рийдъс).



По-рано AMC разгласи, че бъдещото шоу ще се развива във Франция. Този факт провокира неразбиране измежду почитателите на франчайза, тъй като е изцяло неясно по какъв начин и с каква цел Дарил може да прекоси Атлантика.

В края на епизода най-сетне се възцарява мир в общността. Маги (Лорън Кохан) още веднъж е водач на Хилтоп и взема решение, че възходящата общественост би трябвало да научи повече за международната обстановка. Тя изпраща Дарил на значима задача да изследва далечни земи.

Маги най-вероятно желае да разбере повода, заради която зомбитата  еволюират. В различен спин-оф на франчайза „ Живите мъртви: Светът оттатък “, по-рано беше доказано, че зараза от зомби вирус е почнала точно във Франция.

Зрителите видяха, че един от научните екипи, виновни за основаването на вируса, е бил в Охайо по време на първата зараза. Това значи, че някои от тях може да са към момента живи.

И в случай че Дарил получи информация от оживелите основатели на вируса, може да отиде във Франция и да научи по какъв начин е почнала епидемията, за какво зомбитата еволюират и може ли да се сътвори ваксина. Спин-офът ще се появи по екраните през 2023 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР