Амбицията ни е да сме на първо място. Виждаме, че

...
Амбицията ни е да сме на първо място. Виждаме, че
Коментари Харесай

Асен Василев: Искаме да сме първа сила на вота

Амбицията ни е да сме преди всичко. Виждаме, че дружно с сътрудниците, с които бяхме в обединението, Демократична България и Българска социалистическа партия - възможностите да се заемат 121 места да се образува държавно управление са много огромни, зависи дали хората ще излязат да гласоподават. Това съобщи някогашният финансов министър Асен Василев пред Българска национална телевизия.

„ Нещата са на кантар, дали ще се явим дружно или поотделно с Демократична България, няма изключително придвижване при гласоподавателите “, добави Василев.

По негови думи и с Демократична България, и с Българска социалистическа партия „ Продължаваме промяната “ са работили добре.

Според него, не би трябвало да се трансформира геополитическата ориентировка на страната. „ Никой не желае да преживее още веднъж преход “, сподели Василев.

„ Всички евросредства, които идват в този момент, би трябвало да стигнат до хората до 2027 година Ако забележим една Хърватия какво направи с нейните евросредства, и погледнем в България какво се случва, просто няма база за съпоставяне “, акцентира Асен Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР