Амбицията на Продължаваме промяната“ е да спечели 5 мандата в

...
Амбицията на Продължаваме промяната“ е да спечели 5 мандата в
Коментари Харесай

Промяната поиска 5 депутата в Пловдив и 4 от областта

Амбицията на „ Продължаваме промяната “ е да завоюва 5 мандата в Пловдив и 4 в региона  на идните парламентарни избори, откакто предишния път реализира надлежно 4 и 3.

Заявката даде Росен Костурков, откакто тази заран записва листите в РИК 16. Той беше съпроводен от юриста Георги Рогачев, който е измежду кандидат-депутатите от региона. 

„ В главната си част листата е същата като предходната година, само че Никола Минчев е лидер на мястото на Кирил Петков. Той е пловдивски шурей. Решихме, че е по-силно да си шурей, в сравнение с да си роден в Пловдив ", сподели Костурков.

" Надолу листата наподобява като предходната. Имаме и някои нови лица, имаме преподаватели и доцент, нов правист в долната част на листата. Но сме се придържали към концепцията от предходните избори – младежи, с възторг, които до момента не са имали допир с огромната политика и надлежно не са се изцапали от нея, с цел да продължим това, което започнахме “.

Костурков даде обещание  позитивна акция. „ Няма да влизаме в пререкания и грозния звук, в който се пробват още в този момент да ни вкарат “, добави той.



Запитан дали съгласно него ще се образува ново държавно управление, отвърна: „ Силно се надявам и съм оптимист. 

Първите 5 в листата в Пловдив са сваленият ръководител на Народно събрание Никола Минчев, проф.  Христо Даскалов – изпълнителен шеф на Агенцията по сигурност на храните, Росен Костурков. Следват Александър Ракшиев,  Венцислава Любенова – и тримата бяха депутати в предходния парламент. Петицата добавя Николай Ангов, а листата е с общо 16 депутата.

По думите на Костурков, регионалната е малко по-шарена от предходната. Водач е той, следван от Стою Стоев и Гергана Данева – депутати в предходното Народно събрание. Следващата позиция е за Иван Христанов, зам.-министър на земеделието. Присъствието му дружно с проф. Дакалов и моето  е поръчка за земеделците от района, че ще работим за решение на техните проблеми, сподели Костурков. Следва юристът Георги Рогачев, последван от хора от Карлово, Хисаря, Асеновград, Брезово, Йоаким Груево

На 2 септември националната акция ще се открие от Пловдив. Водачът Никола Манчев, водачите Кирил Петков и Асен Василев дружно с всичките 340 кандидат-депутати ще са в 10 ч. на площад „ Централен “.

 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР