Alpine потвърди плановете си за развитие през следващите години, в

...
Alpine потвърди плановете си за развитие през следващите години, в
Коментари Харесай

Alpine с портфолио от 7 модела през 2030 година

Alpine удостовери проектите си за развиване през идващите години, включително и напълно нова и вътрешна разработка платформа за спортни 100% електрически коли APP (Alpine Performance Platform).

От Alpine анонсират, че към 2030 година, компанията, която е част от Renault Group, ще разполага с портфолио от 7 модела, включително роудстър и напълно нов A310, които ще бъдат създадени въз основата на новата платформа. Първите 100% електрически коли на марката ще забележим още през идната година, като пионер ще бъде A290, създаден въз основата на напълно новото потомство на Renault 5.

През 2025 година, Alpine ще показа Crossover GT модел от C-сегмент, година по-късно ще забележим напълно електрическият правоприемник на A110, спортно четириместно купе A310 и два нови модела в D и E сегмент.

Истинската световна атака на Alpine обаче ще стартира през 2027 година, като марката ще бъде стартирана на редица нови пазари, включително и в Съединените Американски Щати.

Успоредно с анонсирането на проектите си за " общоприетото " си моделно портфолио, от Alpine оповестиха забавни новости и към спортното си поделение Alpine Racing, а точно инвестицията от страна на Otro Capital и нейния сътрудник, RedBird Capital Partners и Maximum Effort Investments, под управлението на артиста и извънредно сполучлив бизнесмен Райън Рейнолдс, в размер на 200 млн евро за развиване на тактиката и спортните действия на Alpine във Формула 1.

" Alpine е марка на запалянковците на моторспорта и върховите технологии ", разяснява Лука де Мео, изпълнителен шеф на Renault Group. " Съвършенството е нейният фокус. Само преди две години Alpine беше в невъзможност, без ясни вероятности. От този миг, ние го превърнахме в пълностоен производител на коли, сплотяващ дружно изключителни активи: първокачествен инженерен център, неповторимо ноу-хау на производството и разширяваща се дистрибуторска мрежа. Освен това, влизането на Alpine във Формула 1 го приготвя да доближи нови висоти, предлагайки на марката престижа и признанието, къитоэ са свързани с върха на моторния спорт ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР