Alphabet, компанията-майка на Google, ще стартира производство на смартфони в

...
Alphabet, компанията-майка на Google, ще стартира производство на смартфони в
Коментари Харесай

Google планира производство на смартфони в Индия

Alphabet, компанията-майка на Гугъл, ще започва произвеждане на смарт телефони в Индия, оповестява CNBC, цитирайки управител от компанията. В Индия ще проработи фабрика на софтуерния колос, в която ще бъдат произвеждани мобилните телефони Pixel.

Очаква се устройствата да бъдат пуснати на пазара още следващата година.

" Индия е предпочитан пазар за смарт телефоните Pixel и ние сме ангажирани да предоставим най-хубавото от нашия хардуер и съответните вградени софтуерни благоприятни условия на хората в страната ", разясняват от Гугъл.
 Гугъл Pixel 8: AI телефонът е тук и е в два размера
Гугъл Pixel 8: AI телефонът е тук и е в два размера

Компанията ще поддържа софтуера на устройствата цели 7 години

Индия желае да се трансформира във водеща страна в световното произвеждане и все още наподобява, че нещата вървят по проект. Компанията Apple, да вземем за пример, също преглежда страната като идващия огромен мотор на растежа си. Според упованията точно Индия ще дава отговор за 7% от всички продадени смарт телефони на компанията.

Американската компания за чипове с памет Micron Technology неотдавна разгласи, че възнамерява да отвори първия си цех за полупроводници в Индия.

Pixel за Гугъл е във допустимо най-голяма степен това, което е iPhone за Apple - устройство, върху което една компания има цялостен софтуерен и хардуерен надзор.

Така операционната система Android е налична в най-чистата си форма - за положително или неприятно. Тази година Гугъл подвигат залога в надиграването с останалите производители и оферират цели 7 години нови версии и обновления по сигурността.

Дали продуктивността на смарт телефона ще е съответна през 2030 година е обособен въпрос.
 Гугъл трансформира Gmail - ето по какъв начин
Гугъл трансформира Gmail - ето по какъв начин

Технологичният колос желае да понижи спама
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР