Алкохолизъм (пиянство) – заболяване, което се случва в резултат на

...
Алкохолизъм (пиянство) – заболяване, което се случва в резултат на
Коментари Харесай

Спасете се от алкохолизъм, като консумирате всеки ден този балсам

Алкохолизъм (пиянство) – заболяване, което се случва вследствие на честа, несъразмерна консумация на алкохолни питиета и мъчителна взаимозависимост към тях.

При остра интоксикация, алкохолът бързо се всмуква от стомаха и влиза в кръвта, като стартира да работи основно върху нервните кафези на мозъка. На първо място, това води до нарушение на вниманието и самоконтрола. Ето за какво, по време на интоксикация, рационалността и съзнателните дейности се губят; отсам настава възбуденост, която идва при започване на интоксикацията, прекалено говорене и пъргавина.

Постепенно потискането на централната нервна система под действието на алкохола прогресира: губи се способността за разбиране на тласъци, понижава се чувствителността към болежка, настава загуба на съгласуваност и усложнение на речта. И най-после, идва бездънен сън, постоянно с следваща загуба на паметта за това, което се е случило. Продължителността на острата интоксикация нормално не надвишава 4-6 часа. Дозата от 7-8 грама чист алкохол на 1 кг тегло за 1 човек е съдбовна.

При комплексното лекуване на алкохолизъм е доста дейно да се комбинира приемането на специфичен еликсир “Тормал ” и сок от лук с мед. Това ще понижи желанието за алкохол, ще пречисти и укрепи тялото.

Лученият сок е мощен лекарствен артикул, който е разполагаем на всеки. Преди появяването на обичайните медикаменти, благодарение на този натурален врач, хората лекували разнообразни болести, употребявайки го като предпазен сътрудник.

Как да приготвим балсама “Tормал ”?

Името на балсама значи “инхибиране на алкохолизма “ и включва съществени билки като: корени на ангелика, листа и стебла от жълт кантарион, мащерка, мента, бял равнец, култивиран чай, листа касис, плодове от хвойна. Всички съставки би трябвало да бъдат добре изсушени, по-късно нарязани.

Вземете от всяка билка по 20 грама, разбъркайте и изсипете висококачествена водка (в съответствие: 1 грам примес: 15 мл водка). Оставете на мрачно място, тъй че билките да се наквасен. След това прецедете, остатъка залейте с един литър гореща варена вода и оставете още няколко дни. Прецедете още веднъж, като смесите с тунктурата от водка. Разбъркайте добре и разклатете. Лечебният еликсир е подготвен.

Добавяйте от получения еликсир по 1-2 чаени лъжички в чай или други питиета. Също по този начин, подвластните към алкохол би трябвало да одобряват 3 пъти дневно примес от лук и мед (взети в равни пропорции) по 1 супена лъжица. Добре е да пиете чай от мащерка или култивиран чай. Продължителността на лекуването е 1,5-2 месеца. Между другото, приемането на лучен сок с мед идеално оказва помощ и при сърдечно-съдови болести.

Разбира се, лекуването на алкохолизъм ще има резултат единствено в случай че самият пациент откровено желае да бъде оздравял. Само тогава той ще се грижи старателно и ще бъде прецизен в приема на билковия еликсир. Не бива да се пропуща нито един ден от лекуването. Това изискване е доста значимо за цялостното изцеление на пациента.

Вижте още: Естествени начини за лекуване на брадавиците

Както можете да видите, сокът от елементарния лук лекува доста разнообразни болести и е чудесно превантивно средство. Бъдете постоянно здрави и щастливи!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР