Алкохолът изигра лоша шега на Лора Караджова в поредния епизод

...
Алкохолът изигра лоша шега на Лора Караджова в поредния епизод
Коментари Харесай

Алкохолът надви Лора Караджова

Алкохолът изигра неприятна смешка на Лора Караджова в следващия епизод от „ Черешката на тортата”. Заради студа в лятната кухня, в която ги предложения Васил Гюров, всички пийнаха ракийка, само че Лора съумя да пресуши бутилката. Тя употребяваше ракия даже с десерта-бисквитена торта с ябълки. Алкохолните пари й изиграха неприятна смешка и тя стартира да се заяжда много остро с артиста Даниел Ангелов. За разлика от нея Сантра, която също опита от ракията, се държеше надалеч по-прилично. Лора обаче наруши положителния звук на масата и изнерви освен Ангелов, само че и миската Маги Вълчанова.



Със сигурност алкохолът е една от аргументите за края на връзката на дъщерята на Данчо Караджов. Тя не дискутира казуса си, само че пък атакува бащата на детето си. "Просто той е доста тежък темперамент “, съобщи Лора Караджова, която преди няколко месеца се раздели с приятеля си Валентин, който е татко на щерка й. Двамата не живеят под един покрив, само че въпреки всичко прекарват време дружно с щерка им Алиса.

„ Решихме да се разделим най-много поради детето. Не искахме да го травмираме. Раздялата ни в Валентин беше най-правилното решение. Виждаме се постоянно, само че не живеем дружно “, призна щерката на Данчо Караджов пред „ България през днешния ден “. Детето на Лора живее с майка си, а част от грижите за дребната Алиса се поемат от бабата и дядото, когато певицата е на присъединяване.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР