Алисия се обезобрази при поредната си хирургическа интервенция. Тя си

...
Алисия се обезобрази при поредната си хирургическа интервенция. Тя си
Коментари Харесай

Феновете: Алисия се обезобрази, има две различни ноздри

Алисия се обезобрази при следващата си хирургическа намеса. Тя си е правила още веднъж ринопластика, сигнализират нейни почитатели и от едната страна носът й наподобява хлътнал и е изгубил напълно естествената си форма.

От прекомерно изпилване хубавицата се е сдобила с две разнообразни ноздри, а едната е леко пречупена и стои, като че ли е прерязана от едната страна. Това се следи от няколко месеца, а преди този момент носът й бе естествен, въпреки че още веднъж бе опериран. Припомняме ви, че първата си намеса тя направи преди повече от 10 години, когато се раздели с футболиста Валери Божинов, от който има наследник. Не е ясно последната намеса на певицата дали е правена у нас, или в прилежаща Турция, където сега всичките ни звезди лягат под ножа.

Именно в Истанбул за 10-и път се оперира и красивата половинка на Башар Рахал - Райна Караянева. Хубавицата имаше няколко несполучливи опита в това да направи нослето си съвършено, само че най-сетне е щастлива от резултата, показа самата тя с няколко изявления в персоналния си профил в обществената мрежа Инстаграм.

След злополучен опит у нас и фолкпевицата Лидия се ремонтира при турски експерт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР