Алисия не може да се похвали с много вълнуващо развитие

...
Алисия не може да се похвали с много вълнуващо развитие
Коментари Харесай

Алисия показа новите си придобивки СНИМКА

Алисия не може да се похвали с доста вълнуващо развиване на музикалната си кариера, само че пък се фука с нов силикон. Актуалният ухажор на певицата се радва на чисто новия й бюст, който чалга дивата пъчи с горделивост, написа show.bg.

Тя се е тунинговала по време на пандемията и е поставила много по-големи импланти, видя кореспондент на „ Уикенд”. Според наши източници, певицата се е оперирала при столичен хирург против сумата от 12 000 лв.. Гордостта на Вакарел доста е нараснала кубиците си силикон в пазвата, става видно от фотосите й в обществените мрежи. С интервенцията Алисия се надявала да задържи интереса на обичания си Симеон Филипов и той да не се заглежда по други дами.

Припомняме, че от към 2 години певицата от лекия род има връзка с младия предприемач, който е много великодушен към нея. Най-вероятно точно Филипов е платил новия силикон на Алисия, въпреки всичко той ще му се радва.



Откакто е гадже със заможния Симеон, фолк дивата гледа много-много да не се разголва и се облича по-прилично на сцената, само че преди дни се бе барнала с много разголена рокля, която едвам не се смъкна на сцената, до момента в който пее. Присъствали на присъединяване издадоха, че Ася, както е същинското име на певицата, от самото начало си повдигала горнището на роклята. Въпреки това мъжката публика се чувствала като на прожекция на сексуален филм.

Преди време се заприказва, че изпълнителката ще слезе от сцената, с цел да сътвори семейство с половинката си Симеон Филипов, който е милионер и е подготвен да я устоя, защото не желае тя да пее по задимените кръчми. След като се залюби с богаташа, Алисия осезаемо понижи участията си и към този момент не държи толкоз на кариерата си.

Симеон Филипов се занимава с недвижими парцели. От години е спряган за един от най-желаните ергени в София, поради положителното си финансово положение. Младият мъж също така бил джентълмен и изключително великодушен към обичаните си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР