Алиша Силвърстоун с роля в еротичен трилър с името “Птицата

...
Алиша Силвърстоун с роля в еротичен трилър с името “Птицата
Коментари Харесай

Алиша Силвърстоун с роля в еротичен трилър

Алиша Силвърстоун с роля в сексуален трилър с името “Птицата и пчелата ”.

47-годишната актриса е определена за партньорка на Карл Глусман в полово зареждащия филм на режисьора Джъстин Кели.

“Птицата и пчелата ” е предстоящият сексуален трилър

Продукцията на кино лентата завърши тази седмица, откакто беше снимана в изискванията на продължаващата стачка на актьорите. Филмът споделя историята на сполучлива изпълнителна директорка (Силвърстоун), която се бори с млад ухажор (Глусман), откакто той стига прекомерно надалеч в обсебването си.

Сценарият е написан от артиста от “Атлантида ” Джак Донъли, а измежду продуцентите са Джордан Йейл Ливайн и Джордан Бекерман.

Кели разказва “Птицата и пчелата ” като “уникален взор към един безизходен романс.

Режисьорът съобщи пред Deadline: “За мен е чест да работя с паметната Алиша Силвърстоун за повторно (след “Крал Кобра ”), както и с извънредно надарения Карл Глусман. Химията им на екрана е електрическа. Нямам самообладание да споделя този филм със света. ”

Кели също по този начин похвали “брилянтния ” сюжет на Донели.

Той сподели: “Донелни е доста добър създател. Веднага си показах типа и атмосферата на многото велики еротични трилъри от 80-те и 90-те години – стилни, мрачни и секси. ”

Продуцентите Левин и Бекерман прибавят: “Развълнувани сме, че работим с Джъстин по трети филм. Присъствието му постоянно е сигурен знак за артистична и провокираща мисълта история с дълбочина на всеки кадър. Това се е трансформирало в признак на работата му. ”

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР