Алиша Леман е едно от най-известните и признати имена в

...
Алиша Леман е едно от най-известните и признати имена в
Коментари Харесай

Неприличното предложение, което Алиша Леман получи за 100 000 долара

Алиша Леман е едно от най-известните и приети имена в женския футбол.Тя е нападател в националния тим на Швейцария и е фамозна с представянето си терена.
 Алиша Леман, Алекс Морган и кои са най-популярните футболистки в обществените мрежи преди Световното състезание по футбол за дами
5-те най-секси футболистки на международното за дами

Милиони въздишат по тях

Но и освен. Тя е може би най-следваната жена в обществените мрежи. Само в Instagram почитателите ѝ са над 15,5 милиона. И в това няма нищо чудно, поради забележителния външен тип на русокоската, който тя постоянно показва пред почитателите си.

Това, в комбиниране със спортните ѝ достижения, я трансформира в извънредно издирван дипломат на марки по целия свят. Но едно е Алиша Леман да получи огромна сума, с цел да поддържа даден бранд, само че напълно друго е когато някои " доста прочут човек " е останал с неправилното усещане, че за обмен се предлага освен това от нейния имидж.

Такава е обстановката, в която, става известно, е попаднала швейцарска футболистка. Това показа самата тя в подкаста Dir Tea Talk, воден от немската изпълнителка Ширин Давид. " Един знаменит мъж ми предложи 100 000 $ в подмяна на една буйна нощ в хотел в Маями ", разкри звездата. И прецизира, че в действителност тя познава въпросния човек, с който са се срещали на обществено събитие.

Леман описа още, че е получила известието на мобилния си телефон, на което не е дала отговор. Тогава индивидът изпратил предлагането посредством телохранителя ѝ с вярата да я убеди.
 Световно състезание по футбол за дами 2023 - моментите, с които ще го запомним
Моментите, с които ще запомним Световното по футбол за дами 2023

Красота, хъс за победа и доста страсти

" Той футболист ли е? ", попита заинтригувана водещата Ширин Дейвид, само че Леман бе безапелационна: " Не мога да разкрия името му, само че е човек, който е добре прочут в интернационален проект. "

А изказванията на Леман същински възмутиха милионите ѝ почитатели - поради неуважителното и нелегално предложение, написа Sports Unlimited News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР