Алисън Хамънд наруши мълчанието си по отношение на реакцията на

...
Алисън Хамънд наруши мълчанието си по отношение на реакцията на
Коментари Харесай

Алисън Хамънд отвърна на удара на троловете, след като „изненадващо“ за „Любовта на кучетата“ получи обратна реакция за работа в хостинг

Алисън Хамънд наруши мълчанието си във връзка с реакцията на „ За любовта към кучетата “.

Водещият на This Morning пое водещото на предаването от Пол О'Грейди, откакто той ненадейно умря предходната година. Въпреки това, тя получи известна реакция, откогато пое работата.

Тази седмица тя прави своя дебют като нов водещ на For the Love of Dogs, който е основан в избавителния център Battersea Dogs & Cats Home в Лондон. Алисън е отпред на новия сериал от шест елементи, който би трябвало да започва във вторник вечерта.

Участието й идва след гибелта на някогашния водещ Пол, който умря на 67 години през март предходната година. Той бе лице на For the Love of Dogs, откогато дебютира през 2012 година, и беше дипломат на благотворителната организация.

Оттогава Алисън отговори на реакцията и сподели, че е „ сюрпризирана “ от неприятните мнения. Говорейки пред The ​​Sun, тя сподели: „ Всъщност бях сюрпризирана какъв брой доста получих за присъединяване си в шоуто. Можех да схвана в смисъл, че Пол бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР