Алиса Нахер винаги позволява на действията си да говорят. И

...
Алиса Нахер винаги позволява на действията си да говорят. И
Коментари Харесай

Невъзмутимата американска вратарка Алиса Нахер позволява на действията си да говорят вместо нея

Алиса Нахер постоянно разрешава на дейностите си да приказват. И момче, дейностите на тихия вратар на Съединени американски щати сигурно могат да бъдат шумни.

10-годишната ветеранка в националния тим и двукратна победителка в Световната купа за дами изигра един от най-силните мачове в кариерата си в сряда вечер на Златната купа на КОНКАКАФ за дами. Тя освен направи три спасявания по време на осъществяване на дузпи с Канада, само че и сама осъществя углавен удар – вкарвайки топката спретнато в ъгъла на мрежата.

Изпълнението изведе Съединените щати на финала за Златната купа против Бразилия в неделя на стадион Snapdragon в Сан Диего.

„ Alyssa Naeher беше просто звяр “, сподели нападателят Алекс Морган пред кореспонденти, откакто стигна до финала. „ Дори не знам по какъв начин е направила всички тези спасявания. И по-късно невъзмутимо, единствено с крайници си, прати топката във вратата.

Naeher е известна със своето умерено и устойчиво държание. Тя обаче не е изцяло тиха. Често в мачове тя е виждана да н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР