Alibaba Group ще свали платформата си за стрийминг на музика

...
Alibaba Group ще свали платформата си за стрийминг на музика
Коментари Харесай

Alibaba спира платформата си за стрийминг на музика

Alibaba Group ще смъкна платформата си за стрийминг на музика Xiami Music идващия месец, с което корпорацията прави крачка обратно в упоритостите си да се развива в развлекателната промишленост в Китай.

„ Поради оперативни корекции ще спрем услугите на Xiami Music “, оповестиха от колоса за електронна търговия и прибавиха, че платформата ще остане налична до 5 февруари, съобщи „ Ройтерс “.

Alibaba закупи услугата през 2013 година и влага милиони юани в конкурирането си с водачите на пазара за онлайн музика, доминиран от Tencent. Усилията обаче не се отплатиха уместно и все още приложението има 2-процентов дял от пазара.

Функционирането на Xiami стопира малко повече от седмица след решението на китайските регулатори да започват антимонополно следствие против империята на милиардера Джак Ма, който не се е появявал обществено от повече от два месеца насам след отправени рецензии към китайската финансова система и апели за промени. В резултат на това благосъстоянието на бизнесмена се сви и той загуби челната си позиция в класацията на най-заможните китайци.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР