Алфонсо Дейвис отхвърли последното предложение на Байерн Мюнхен и няма

...
Алфонсо Дейвис отхвърли последното предложение на Байерн Мюнхен и няма
Коментари Харесай

Алфонсо Дейвис отхвърли последната оферта на Байерн Мюнхен

Алфонсо Дейвис отхвърли последното предложение на Байерн Мюнхен и няма да подпише нов контракт с баварците, заяви Фабрицио Романо. Информацията е доказана и от немското издание " Bild ".

Къде Алфонсо Дейвис ще продължи кариерата си към момента не е ясно.

Агентът на футболиста Недал Хуосех съобщи, че полученият от управлението на Байерн Мюнхен ултиматум за клиента му не е обективен.

" Ще решим по какъв начин да действаме в края на сезона, когато ще има повече изясненост. Не е заслужено Алфонсо да бъде нападнат ", разяснява мениджърът.

" Бяхме покрай съглашение преди година, само че тогава управлението на Байерн бе заменено и нямахме вести в течение на седем месеца, макар че аз персонално се пробвах да контактувам с клуба през това време. Сега ни дават ултиматум и се чака да реагираме до две седмици, тъй като клубът е напрегнат. Това не е почтено. Това е доста значим контракт за кариерата на Алфонсо и те чакат от нас да вземем решение без да знаем кой ще бъде треньор през идващия сезон или по какъв начин ще наподобява тимът. Точно по тази причина мислим, че е непочтено да се чака реакция на ултиматума ", добави Хоусех.
 Байерн (Мюнхен) насочи последна оферта към Алфонсо Дейвис
Байерн (Мюнхен) насочи последна оферта към Алфонсо Дейвис

За офертата удостовери и Макс Ебрл, който е състезателен шеф на клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР