Алфа мъжете определено привличат всички жени само с усещането, което

...
Алфа мъжете определено привличат всички жени само с усещането, което
Коментари Харесай

Ето как АЛФА мъжете привличат вниманието на жените

Алфа мъжете несъмнено притеглят всички дами единствено с чувството, което се основава около тях. Те излъчват надеждност, сигурност, мощ, а коя жена би отказала нещо сходно в лицето на обичания? Но бихме се зачудили – по какъв начин ли би протекла любовта сред две мощни персони, които обичат да имат надзор над нещата – вероятни ли са постоянни взаимоотношения сред алфа мъж и алфа жена. Нека създадем някои разкрития в идващите редове:

Алфа мъжът желае да взема всички решения
Защо и по кое време мъжът желае деца и подготвен ли е в действителност за ТОВА
Какво по-хубаво от това да чуете, че обичания човек най-накрая е подготвен за деца. Както знаем, мъжете са малко по-бавни в това отношение и...
Прочети повече
За алфа мъжете знаем, че желаят да управляват всяка обстановка, а това не се харесва изключително на алфа дамите. В такава връзка е доста евентуално непрекъснато да се основава битка за власт и разногласия, свързани с това кой да взима решенията. Трудно някой от двамата би направил компромис, а алфа дамата не би се оставила да бъде водена напълно от мъжа до нея.

Той може да ви обича, само че постоянно ще слага себе си преди всичко

Алфа мъжът постоянно ще се бори да е на върха, да получава най-хубавото за себе си и даже ще се надпреварва с вас, в случай че забележи, че ставате по-успешна от него. За тях е по-лесно да бъдат в компанията на красиви дами без изключително огромни упоритости за реализация, с цел да могат да изпъкнат те.

Постоянно състезание
Не интелектът, а това е най-привлекателната мъжка линия за дамите
От край време се приказва, че най-привлекателната мъжка линия е интелектът. Истината е, че не това виждат първо дамите, вглеждайки се в година..
Прочети повече
То постоянно се показва на интелектуално равнище, представителите и на двата пола чудесно знаят какво желаят от любовта и живота и по какъв начин да го реализиран. Не вършат взаимни отстъпки и следват до дъно задачите си, а тук още веднъж би трябвало да споменем, че това може да докара до доста конфликтни обстановки, които алфа мъжете избират да избегнат, като изберат за своя партньорка жена с по-малко упоритости в професионален проект и без искания за надзор и власт. Взаимоотношенията сред алфа жена и алфа мъж биха били много комплицирани и не толкоз розови, колкото при двойки, в които единият е податлив към взаимни отстъпки и смирение, а другият обича да дърпа юздите.

Все отново, такава връзка си остава допустима, просто ще е доста по-динамична и цветна. Най-важното е и двамата съумеят да вършат взаимни отстъпки в името на любовта. Ако съумеят да се оправят с битката за превъзходство, взаимоотношенията им ще станат повече от прелестни. 
По отношение на това каква жена би си избрал алфа мъжът, нормално той избира да открие „ златната среда “ – жена, която следва избрани правила и отстоява себе си, само че не непременно. Тя съумява също да прави взаимни отстъпки, знае границите си и на драго сърце би потърсила помощ от обичания.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР