Алейдин Тахиров получил дарбата си след 6-дневна кома. Алейдин Тахиров със

...
Алейдин Тахиров получил дарбата си след 6-дневна кома.
Алейдин Тахиров със
Коментари Харесай

Най-младият шаман в България – родопският лечител, ходжа и предсказател Алейдин, разваля магии и лекува алкохолизъм

Алейдин Тахиров получил дарбата си след 6-дневна кома.
Алейдин Тахиров със своите едвам 39 години е прочут като най-младия ходжа и шаман в цяла България. Той е родом от с. Бенковски, Златоградско, само че от 15 години живее в Мадан, Смолянско. Семеен е, с две деца. С горделивост споделя, че е българо-мохамеданин (помак). Завършил е ислямско духовно учебно заведение в Шумен през 1999 година
Тахиров споделя, че по телефона не може да гледа и да оказва помощ на хората – и съгласно Корана това е измамничество. Получил дарбата си преди 16 години.
„ Усетих, че мога да оказвам помощ на хората, през 2002 година, когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има избрана причина за това, защото изобщо не бях боледувал.

Лекарите в Златоград даже не вярвали, че ще оживея. Тогава – като насън, ми се яви един доста възрастен човек с бяла дълга брада, който ми проговори не на арабски или турски, а на български – може би. Реших, че ми се е явил Господ Аллах, който ми сподели: „ Алейдинчо, ще те даря от тук нататък с такава заложба, която ще ти разрешава да гледаш на хората, да им помагаш, да откриваш заболявания, да разваляш вълшебства, само че никога ти няма да правиш вълшебства “. Оттогава започнах да се занимавам с това “, споделя по какъв начин е придобил опциите си шаманът.
Когато човек в потребност отидел при него, не го питал какъв му е казусът, а започвал от предишното.

„ За да се увери той, че познавам, по-късно – за сегашното, бъдещето, здравословни проблеми, брак, деца, работа, вълшебства, заболявания. Всичко споделям “, изяснява феноменът. Разгадавал от раз, в случай че индивидът е несемеен – по кое време ще бъде, в случай че има скандал за парцел – по какъв начин ще се реши, в случай че му е направена магия – можел да каже с акуратност къде е поставена, хвърлена или скрита тя, кой я е направил, дали е мъж или жена, първата писмен знак на индивида, дали е непосредствен, родственик, съсед, сътрудник и така нататък и защо е направена, с каква цел.
Ходжата можел да гледа и да оказва помощ и по фотография на различен човек, стига да не е умрял. Признава, че оказва помощ и за заболявания, само че не за всички.

„ Лекувам всевъзможен тип болести посредством Корана, като се изключи ракови заболявания, диабет и тумори. Когато казусът не е за мен, споделям на индивида. Не съм като някои мои сътрудници, които злоупотребяват с доверието на хората и единствено и единствено да вземат парите, се вършат, че могат да се оправят “, споделя Тахиров. При него идвали всевъзможни хора – общинари, съдии, служители на реда, учители и магазинерки. „ В края на месец юли вървях при Алейдин, когато отново приемаше тук. Без да посещава дома ни, ми сподели, че щерка ми има направена магия, която ѝ беше направена от наша комшийка и беше поставена и скрита зад картината в стаята ѝ. Беше ѝ направена с което и момче да стартира връзка, до няколко дни и най-вече до 2-3 месеца връзката да завършва. Но откакто младият ходжа ми позна всичко за предишното на щерка ми и му гласувах доверие, и развалихме магията – детето ми към този момент си има устойчиво гадже от Чирпан и напролет мислим за женитба “, написа Н. С. от квартал „ Зора “, Стара Загора.

„ Миналата година при започване на месец септември вървях при ходжата за помощ. Защото ни беше писнало от брат ми, който съвсем всеки ден се напиваше, тормозеше и биеше брачната половинка си и децата си. И не искаше да ни вижда даже. Само при ходжа не бяхме ходили да търсим помощ, само че откакто разбрах от моя колежка от Казанлък, че родопчанинът в действителност оказва помощ, в този момент се радваме и сме му признателни, че и на нас щастието се усмихна. Халал да му са парите, които му дадох “, споделя А. К. от Мъглиж.
Инфо: ko4

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР