Алесандра Амброзио не пропуска да ни напомни колко секси може

...
Алесандра Амброзио не пропуска да ни напомни колко секси може
Коментари Харесай

Алесандра Амброзио, лилавите бикини и плажните приключения в Ибиса

Алесандра Амброзио не пропуща да ни подсети какъв брой секси може да бъде - с нищожен бански и златист тен. И въпреки и минала 40-те години, супермоделът наподобява все по този начин зашеметяващо, успявайки да привлече вниманието върху себе си.
 Victoria's Secret, Алесандра Амброзио, Елза Хоск, Кандис Суанпоули за какво моделите се събраха още веднъж
Защо ангелите на Victoria`s Secret се събраха още веднъж

Ще ги забележим ли още веднъж на подиума

Този път Алесандра го прави с изрязан виолетов бански от две елементи, до момента в който се подвизава на плажа в Ибиса. Там тя се забавлява измежду красивите синьо-зелени морски води, заобиколена от своето семейство и близки другари.

От фрагментите, които е споделила в профила си в Instagram, виждаме Амброзио потопила се във водата, и наслаждаваща се на великодушните слънчевите лъчи. На част от фотосите тя е сама, а на останалите се забавлява с радостната си компания, отпивайки цветни коктейли.

А късно към този момент всички се отдават на вечерни клубни занимания.

Разбира се, с нея са двете ѝ деца - Ноа (10 г.) и Аня (14 г.), които споделя с някогашния си брачен партньор Джейми Мазур.

По-рано тази година  разгласява видео от завършването на учебно заведение на щерка си, напомнят от Hola. В него се вижда по какъв начин Аня излиза на сцената, с цел да вземе дипломата си, крещейки от неспокойствие. " Докато мигнеш - и тя към този момент е в гимназия ", написа гордата майка към обявата.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР