Алергии може да извадят сочения за наркобос Илиян Варсанов от

...
Алергии може да извадят сочения за наркобос Илиян Варсанов от
Коментари Харесай

Соченият за наркобос Илиян Варсанов в критично състояние

Алергии може да извадят посочения за наркобос Илиян Варсанов от килията. Софийски апелативен съд назначи през днешния ден здравна експертиза, която да реши дали той има потребност от незабавно лекуване, което не може да се организира, до момента в който е в следствения арест.

Според отбраната на Варсанов той има тежки алергии, а лекарството, което би трябвало да си бие му покачва съществено кръвното налягане. Освен това наркобосът се оплака, че самичък си бие инжекциите, макар че не е здравно лице, осведоми trafficnews.bg

По този въпрос магистратите разясниха, че би трябвало да се посочи постанова ли се Варсанов да бъде настанен в Министерство на вътрешните работи болница. На 11 юни експертизите би трябвало да бъдат подготвени и съдът да реши ще промени ли мярката за неотклонение.

Варсанов беше задържан зрелищно дружно с гаджето му Веселина през ноември предходната година. До задържането му се стигна, откакто наркодилър разкрил пред полицията, че зарежда стока от него. По време на обиска чиновниците на Министерство на вътрешните работи открили, че в жилището му има огромно количество дрога, 10 газови револвера с изтрити номера, както и автомат "Калашников ".

Към момента на задържането Варсанов е с условна присъда за опиати. Той е с дебело досие, в което с изключение на дрога има и присъединяване в проведена незаконна група за опиати, изнудвания, побои и така нататък

Срещу Варсанов беше осъществено нападение през август 2002 година. Осъдени на първа инстанция на по 15 години затвор за нападението бяха Димитър Вучев – Демби, Рехджан Низам, Бисер Илиев, Александър Валентинов, Кирил Кърнолски, Росен Пенев и Цветан Деянов.
През март 2012 година обаче всички, без Кърнолски, бяха приети за почтени от Върховния касационен съд. Присъдата на Кирил беше понижена на 7 години.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР