Алена за 2023-та: Борисов няма политическо бъдеще, чака го кармична

...
Алена за 2023-та: Борисов няма политическо бъдеще, чака го кармична
Коментари Харесай

Алена за 2023-та: Борисов няма политическо бъдеще, чака го кармична разплата! Радев лесно може да бъде манипулиран и употребен 

Алена за 2023-та: Борисов няма политическо бъдеще, чака го кармична отплата! Радев елементарно може да бъде манипулиран и използван

Топастроложката Светлана Тилкова-Алена е приключила интернационалните стопански връзки и икономическа публицистика във ВИИ „ Карл Маркс “ – в този момент УНСС. Дълги години е практикувала специалността у нас и в чужбина. Изучава нумерология от 1971 година, а астрология от 1977 година При двумесечния си престой в Япония в науката я вкарва японски астролог. В интервала 1983-1984 година учи постоянно астрология и психоанализа в Съединени американски щати – Ню Йорк, когато за пръв път среща своята учителка Линда Гудман. През 1993 година Гудман ѝ слага задачата да продължи проучванията си и да развива науката нумерология и по-специално кармичната нумерология и кармичната астрология.

Алена е създател на 77 книги и повече от 234 хиляди хороскопа. Създател и създател е на сп. „ Кармичният кръг “, излизащо всеки месец от януари 2001 година Тя е единствената българка, член на Германския съюз на астролозитe DAV. От 2006 година е член на Международната астрологична асоциация ISAR, а от 2015 година и на Американския астрологичен съюз. През 2010 година с решение на Германския астрологичен съюз Алена е определена да оглави българския му филиал и да бъде негов ръководител. Книгата ѝ „ Универсалната матрица на Питагор “ излезе на немски език през 2019 година

– Г-жо Тилкова, измина една тежка, спешна година – политически безпорядък, неустойчивост, инфлация, обедняване. Каква ще бъде 2023-та за България, идват ли по-добри дни, или ни чакат нови провокации?

– И в най-лошата година има положителни дни. А за мнозина колкото е по-лошо за всички, толкоз е по-добре за тях, изключително измежду политическата върхушка на партии марионетки на олигарси, колкото и неуместно да звучи това определение за родното съществуване. За България и за народа цялата 2023-та е сложна и ще е четвъртата подред от девет вероятни. Ще живеем по-спокойно през 2023-та, в случай че не допуснем още веднъж измамници на върха на ръководството. Обедняването ще продължи, дай Боже ръководещите да съумеят на понижат инфлацията в България до европейските равнища.

Разделението, омразата и безхаберието, измамите не престават да господстват с цялостната си мощ и през 2023 година Домашното принуждение, експанзията, злополуките, убийствата ще са потискащо всекидневие.

През годината мисленето на болшинството от хората ще е – колкото повече не ни интересува какво се случва към нас, толкоз по-защитени сме от заплахите на суровия и нечовечен живот. Тази настройка ще е изявена с особена мощ през първите месеци на годината, само че от края на февруари и началото на март лъч вяра ще пробие сивотата на българското безвремие и обществото ще стартира да осъзнава, че желае смяна, която обаче ще бъде придружена от нападателно и злостно опълчване.

От август до втората половина на октомври сме подвластни на непредвидени, по-често отрицателни обрати, които провокираме сами или сме ги заложили през 2022 година, а в този момент си сърбаме това, което сме си надробили тогава. Трябва да сме готови за отрицателни и мъчно преодолими обрати през ноември и декември, когато е допустимо националното неодобрение да избухне с цялостната си мощ и експанзия. Предупреждавам съвсем година авансово, има късмет това отрицателно развиване да бъде избегнато.

– Ще бъдем ли пощадени от естествени катаклизми след тежките наводнения през тази година?

– Природните катаклизми не могат да бъдат планувани чрез изчислителните способи на астрологията и нумерологията. Наводненията обаче няма да ни пощадят. През 2023 година единственото неотменимо злополучие ще са наводненията. Нептун е в Риби до 2025 година Дотогава ще бъдем пострадали от дълги засушавания и унищожителни порои, изливащи за часове вода що се касае за година. Да си напомним бедствието в Карловско и да бъдем задоволително мъдри да си изправим дигите, да почистим деретата и селските вади, на които никой не обръща внимание, до момента в който не прелеят и залеят къщите, съсипят реколтата и удавят добитъка.

Предупреждавам: от януари до юни, юли и август съществува причина за разрушителни наводнения. Застраховайте парцелите си или ги обезопасете, изключително в случай че домът ви е на пътя на водата или наоколо до нея.

– За представителите на кои зодиакални знаци годината ще бъде сполучлива?

– Всичките 12 зодиакални знака са еднообразно орисани на триумф или на неналичието му, кой както го заслужи с мисъл, деяние и вземане предвид със съдбовните предопределения. И в най-трудната си персонална година, в случай че знае по какъв начин да заобикаля астронумерологичните клопки, човек може да се радва на триумф. В най-даряващата отлични резултати персонална година човек може да банкрутира, да изживее пагубни загуби и разочарования, в случай че дейностите са му на несъответствуващи за неговото начинание дати. За всяко от човешките същества, подвластно на една или друга зодия, заложеното е друго и е разследване от неговота дата на раждане, а в детайли, по дати съм дала тази информация в годишната си книга „ Вашата календарна 2023-та “.

– Какво демонстрира астрологичният разбор – ще има ли постоянен кабинет в границите на този парламент, или твърдо вървим към предварителни избори?

– Разположението на планетите и техните аспекти от дълго време ни е посочило какво ще е близкото политическо бъдеще в България. На този въпрос отговорих още на 10 юли. Казах, че верният отговор е не дали ще има предварителни избори през 2023-та, а какъв брой пъти ще ни споходят.

Да напомня мой предишен астрологичен разбор. В композитните звездни карти на два от последните предварителни вота съществуват аспекти, които приказват за поредност ръководства на служебни държавни управления, до момента в който се сътвори нов, постоянен кабинет. Заради този аспект не съм оптимист, че съставянето на жизнеспособно постоянно държавно управление ще е по силите и желанието на парламентарно показаните партии освен в 48-ото, само че и на тези в бъдещото 49 Народно събрание.

– Какъв би бил резултатът на едни последващи избори – кой ще е първа политическа мощ? Ще има ли изненади, ще се появи ли някой нов „ избавител “?

– Отново ГЕРБ, стореното положително за България по време на 12- годишното ръководство на партията не е забравено, колкото и да се опитваха да го „ изчегъртат “. Лъч светлина на тези предварителни избори ще е гласуването и с хартиена бюлетина, в случай че въпреки всичко не бъде анулирано, което понижава опциите за компютърни операции. Отлично разбирам ветото на президента, както и нервността на Политическа партия и Демократична България, които са наясно, че изборните им резултати ще са други. Да напомня. За отминалите избори написах, че най-изявено ще е самочувствието на политическата еднодневка Политическа партия, които нямаха астрологичен късмет за повече от 5-6%, само че се оказаха втори, с придадени за няколко часа близо 14%, което съгласно тях значи, че бъдещето е тяхно. Демократична България щяха да са отвън Народното събрание, в случай че не бяха получили нужната им поддръжка от господаря на машинните кодове, а Има Такъв Народ щяха да имат депутати. Така споделят планетите, на които имам вяра категорично, за разлика от хората, продължаващи лицемерно и лъжовно да настояват, че мадуровките, както ги назова народът, са неведнъж предпазени от операции. Нов избавител не трябва да чакаме. Появи ли се – лъжец ще е!

– Румен Радев ръководи от много време със служебни кабинети. По какъв път води страната той? Иска ли изобщо да има постоянен кабинет, или не? Какво е неговото въздействие върху политическите процеси сега и до каква степен ще докара то? Кои негови черти на характера изпъкват и могат ли да бъдат рискови те?

– Хороскопа на този президент съм го направила още при първото му встъпване на поста с всичките му позитиви и негативи. Още тогава написах, че този човек е първият български президент, при който има действителен астрологичен аспект за свалянето му от поста след не повече от две години ръководство. Това трябваше да се случи, с цел да се предотврати крахът на страната. Е, не се случи. Борисов още тогава се прояви не като общественик, а като страхливец и не предприе нужните законово аргументирани дейности. Хаосът и рецесията можеше да бъдат избегнати.

От първия си ден на президентския пост Румен Радев прецизно следва житейската си философия – съзидавам, като заличавам. Предполагам, че с изключение на аспектите в рождената му звездна карта значително място за образуването ѝ има и неговата специалност на боен водач. Под вдигнатия му пестник страната катастрофира. За мен това е рисково. Неговите някогашни към този момент любимци Петков и Василев разсипаха България и ни натовариха с големи задължения единствено за седем месеца ръководство. Очаквано ни отложиха за Шенген, претекст – корупцията и върховенството на закона. Да напомня, Радев си замълча, когато стана ясно, че Петков и като министър, и като претендент за министър-председател е нарушил конституцията с лъжата си за своето поданство. Това премълчаване от президента се приема за корупция на най-висше равнище в страните, към които се стремим да се числим.

Дали президентът желае да има постоянен кабинет, не знам, само че планетарната класификация ни разкрива друго астрологично бъдеще, което не зависи от неговата воля. В моя предишна астрологична прогноза написах, че в композитните звездни карти на два от отминалите предварителни вота съществуват аспекти, които предизвестяват за поредност ръководства на служебни държавни управления, до момента в който се сътвори нов, постоянен кабинет. Дали това ще се случи към края на 2023-та или след началото на 2024-та, ще ни покажат мартенските предварителни избори.

Моето астрологично мнение е, че в това служебно държавно управление има задоволително способени хора. Колкото по-дълго ръководи, толкоз по-спокойно ще бъде през зимните месеци. А на народа му е безразлично, че сме парламентарна република, само че с дълготрайно президентско ръководство.

– Каква персонална година вещаят звездите за Румен Радев – в политически, само че и в персонален проект?

– Президентът до рождения си ден през 2023-та е в своя персонална година на засилено другарство, на основаване на нови връзки, на диалози, доста повече от нормалното, само че в това време на усложнение да реши дали хората, с които беседва и договаря, даже и те да са оторизираните, са верните и думите му ще носят изгода или щета. Негативът на сполучливата му в персонален проект година е, че елементарно може да бъде измамен, манипулиран и подбуден към думи или деяние с щета за него. Накратко, да бъде използван, без да се усети.

Съпругата му е в нейна сложна и проблематична година, в която неприятностите са разследване от аргументи отвън нейния надзор. За нея интервалът на компликации ще продължи до рождения ѝ ден следващата година. В фамилен проект не е изключено да изживеят рецесия с начало в интервала сред рождения ден на Радев и нейния рожден ден. Да бъдат деликатни в връзките между тях в тези 22 дни.

– Защо съгласно вас Бойко Борисов не отиде персонално да получи първия мандат от Радев? Иска ли в действителност той ГЕРБ да ръководи? Какво разчитате зад държанието му?

– Защо Борисов като водач на партия не е в Народното събрание? Защо в предизборната конкуренция обикаля села и паланки, само че не показва ГЕРБ в София, където дълго ще се помни неуспехът му по време на митингите през 2020-а? Все същата причина, като да не вземе персонално мандата. Страх да чуе истини за себе си, боязън от рецензия, боязън поради неспособността да разбере за какво политическата му кариера се срина и той освен не е потребен, в противен случай, вреди на България. А страховете са му разследване и от патологичния му егоизъм, който към средата на неговия трети мандат избуя до надоблачните висоти, където е единствено Той и някъде в близост и Господ. След като Борисов не чува Господ да го подлага на критика, за какво да се принизява до плебеите и да стои в една зала с някакви депутати, че и при президента да върви.

Поведението на Борисов е ясно. Ако милееше за ГЕРБ, нямаше да пропъди скъпи и лоялни към партията хора. Той желае да ръководи, само че знае, че е в невъзможност, нищо, че ГЕРБ все побеждава, по тази причина всичките му дейности са ориентирани в една посока. След поредност от предварителни избори да се доближи онази сериозна точка, при която на народа ще му е писнало от всички спасители, шарлатани и ще гласоподава всеобщо за Борисов, с ясното схващане за всичките му дефекти, само че и със знанието за изгодите в неговото ръководство. Борисов е подготвен на всевъзможни споразумения и даже самоунижения единствено и единствено да се върне във властта. Готов е на чердже пред „ началниците в Брюксел “ да стане, и на тези зад океана, че да го харесат и да го посочат – Той е! Съдбата обаче е безапелационна – той беше.

– Каква ще е 2023 година за Бойко Борисов, какво политическо бъдеще го чака? И какъв би бил съветът ви към него?

– Борисов няма политическо бъдеще, колкото и шокиращи да са думите ми за неговите поддръжници, а и за неговите съперници. Сам го проигра с несъответстващите си дейности от лятото на 2020 година до момента.

До идващия си рожден ден Борисов е в година на осъзнаване и преосмисляне на грешките, които е позволил като думи и дейности в политически проект. Една извънредно самотна година. Според мен нарцисизмът му е към този момент толкоз мощно изявен, че сходен нравствен катарзис е неосъществим. А това значи, че го чака тежка кармична отплата в интервала от рождения му ден през 2023-та до рождения му ден през 2024 година След това навлиза в своя заключителна година, време за привършване, време за мемоари.

От две години съм спряла да поучавам Борисов. На предатели към мен и към България препоръки не давам. И нескромно ще кажа, че му проличава. Лошото е, че този самовлюбен човек унищожава и ГЕРБ. Заради душевното нарцистично раздвояване на Борисов от шанса да сформира четвърти кабинет след изборите през април 2021-ва ГЕРБ се оказа в непрекъснатата патова обстановка да е първа политическа мощ, само че да не може да сформира държавно управление. И по този начин ще продължи, до момента в който Борисов не слезе дефинитивно от политическата сцена.

– Каква ще е ориста на Кирил Петков, Асен Василев и „ Продължаваме промяната “ на идващите избори?

– Искрено се надявам, че по отношение на тези двамата Темида няма да се подчини на националния правосъден закон „ За кокошка няма амнистия, за милиони няма закони “. Иначе от астрологична позиция всичко е ясно и това, което съм написала още при появяването на придвижването им и до момента, изцяло се припокрива с действителността. Тогава написах, че в характерностите на двамата измамата, непочтеността са заложени. Написах, че поради датите на всичките им регистрации са следващата еднодневка, само че в случай че получат късмет да ръководят, ще съсипят страната. Случи се. Неотдавна президентът си призна, че им е повярвал, успокои, че и тази шмекерия ще преживеем, но за какво не ме чу още през 2021-ва. Във всеки хороскоп, който правех на Политическа партия и двамината му водачи, планетите ни разкриваха що за измамници са. Трябваше ли харвардските измамници да съсипят България, с цел да си надмогне егото Радев и признае грешката си, че им е бабувал и с дейностите си е вредил на България.

На идващите избори само с машинация могат да стигнат до значимо място. Каква – не знам, само че откакто са шарлатани съгласно президента, явно не са завършили с номерата.

– Ще помогне ли хартиената бюлетина на Българска социалистическа партия, или Столетницата ще продължи да пада електорално?

– Електоралният залез на Българска социалистическа партия преди всичко е разследване от датата на раждане на Корнелия Нинова. Това го пиша още напролет на 2016 година, когато тя стана водач на партията. Каквито и положителни качества да има, човек, роден на нейната дата, не може да управлява сполучливо и градивно партия. Такива са нумерологичните ѝ характерности по рождение. На два следващи вота пиша, че машинното гласоподаване лишава гласоподаватели на Българска социалистическа партия посредством пренасочването им към други партии. Но наивна е вярата, че единствено поради връщането на хартиените бюлетини Българска социалистическа партия ще се възроди като феникс, нужна е промяна на водача.

източник Ретро бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР