Ален Делон, се подготвя да сложи край на живота си

...
Ален Делон, се подготвя да сложи край на живота си
Коментари Харесай

Прощалното видео на великия Ален Делон преди евтаназията

Ален Делон, се приготвя да постави завършек на живота си в Швейцария, където това е разрешено. Испанското издание „ Marca “ разгласява обръщението на Делон към почитателите му:

" Искам да благодаря на всички, които ме придружаваха и ме подкрепяха през всичките тези години. Надявам се, че ще бъда образец за бъдещите артисти освен с в работата, само че и с всекидневието сред успехите и провалите. Благодаря ви! Вашият Ален Делон ". Той показа това в изказване, откакто синът му заяви за желанието си да се подложи на асистирано самоубийство.

Синът му Антъни Делон показа видео в инстаграм, на фрагментите известният артист се появява за малко. Двамата седят на скамейка в парка. Всичко наподобява добре, слънцето грее. Тогава Антъни Делон пита звездата: „ Не сме ли добре? “. На което очевидно изтощения Делон отговоря „ А, ужасно! “. Тази обява зарадва почитателите в обществената мрежа.По-рано стана известно, че Антъни Делон изяснява, че е заречен на татко си Ален да бъде до него в последните мигове от живота му, да го придружи в деня, в който реши да не живее повече.Това е най-болезнено заричане от един наследник към татко му. Антъни Делон, който разгласява „ Entre chien et loup “, книга, отдадена на фамилията му, разкрива, че е дал заричане на татко си Ален Делон, да бъде до него, да го съпровожда и да му помогне в деня, в който реши да не живее към този момент, в деня, в който се отхвърля.

Актьорът към този момент претърпя сходно тестване доскоро повече от година, със гибелта на майка му Натали през януари 2021 година

„ Вярно е, че придружих майка си. Вярно е, че бе решила да почине, както е живяла, т.е. по кое време ще реши, значи е избрала евтаназията, споделя той пред RTL по време на изявление, което ще бъде излъчено през днешния ден. За благополучие не прибягнахме до този развой. Казвам за благополучие, тъй като всичко беше готово. Имахме индивида...”, продължава той за тази процедура, която към момента не е позволена във Франция, само че постоянно е в центъра на публичния спор.

„ Вярно е, че щеше да ни е мъчно да я държим за ръка и да забележим по какъв начин животът я напуща. Така че, не споделям, че последната нощ беше лесна, само че последните часове бяха, тъй като тя си потегли с мир “, продължава синът. „ Баща ми в действителност беше доста разчувстван от това. Имаше Мирей (Дарк бел. ред.), майка ми “, изяснява Антъни Делон, представен от БГНЕС.

Жертва на инсулт през 2019 година, 86-годишният Ален Делон възвърна силата си сред Швейцария и имението си в Души. Рядко се появява обществено. Той свидетелства в документален филм предишният юли и пристигна да се сбогува със своя другар от киното Жан-Пол Белмондо в църквата Сен Жермен де Пре предишния септември, махайки на тълпата. Много разчувствуван при оповестяването на гибелта на този, с който е почнал, тогава той показа:

„ Няма да е неприятно, в случай че и двамата си отидем дружно “.

Миналият януари, за първата годишнина от гибелта на Натали, неговата брачна половинка и майка на Антъни, той ни изпрати това вълнуващо обръщение: „ Вече една година... спомен с обич към Натали и към всички, които са я познавали и ценят. " Миналата година Делон приказва в разнообразни изявленията за евтаназията. В нея той вижда естествено решение за човек, навършил избрана възраст, в даден миг желае да почине спокойно и умерено.

" Евтаназията е най-логичното и естествено нещо, което би трябвало да се направи. От избрана възраст и време имаме правото да си тръгнем спокойно от този свят без поддръжката на болница или живото поддържащи устройства ", сподели Ален Делон в изявление през 2021 година

Актьорът сподели още, че ще напусне този свят без страдание. " Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най-вече мразя сегашната ера. Повръща ми се от нея! Всичко е фалш, всичко е заменено. Няма уважение към дадената дума. Важни са само парите. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчително за него! ".

Видео:
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР