Алексей Петров имаше доста публични изяви през последните месеци, което

...
Алексей Петров имаше доста публични изяви през последните месеци, което
Коментари Харесай

Журналист: Алексей Петров имаше доста публични изяви през последните месеци, което прави впечатление

Алексей Петров имаше много обществени изяви през последните месеци, което прави усещане. Изглеждаше спокоен, като че ли даже имаше интерес да се върне под някаква форма на ярко през службите за сигурност. Това съобщи в ефира на NOVA журналистът от БНР Силвия Великова.
Всичко по тематиката: Убийството на Алексей Петров 16
„ Занимаваше се с преподавателска активност, даваше мнения по знакови престъпни случаи. Изглеждаше като човек, който е преодолял тъмните моменти в биографията си. Но нещата се трансформират и това, което виждаме, е ликвидиране с мащаб, какъвто не е имало от години у нас ”, изясни Великова.

„ Обичайното име, което се свързваше с тези опити за нападение на Алексей Петров, беше на Златомир Иванов - Баретата. Той беше разпитван при случая през 2015 година Тогава Петров даде обещание премия от 100 000 $, с цел да се откри истината. Така или другояче до поръчителя не се стигна. Има и един човек в пандиза – украинецът Роман Логвиненко, който неотдавна изиска да излезе на независимост. В последното изявление, което Петров даде, коментирахме случая с теча на данни, за които се твърдеше, че са изтекли от  „ Лев инс ". Зад тях стоеше подписа на един хакер – Емил Кюлев. Тогава Петров говореше за целенесочена офанзива против него ”, добави тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР