Алексей Навални, мощен политически враг, който никога не се свени

...
Алексей Навални, мощен политически враг, който никога не се свени
Коментари Харесай

Руският опозиционен лидер Алексей Навални почина в затвора, твърдят официални лица

Алексей Навални, мощен политически зложелател, който в никакъв случай не се свени да подлага на критика президента на Русия Владимир Путин, даже от пандиза, е умрял в наказателна колония, оповестиха съветските затворнически управляващи петък. Службата на Федералната пенитенциарна работа на Русия за Ямало-Ненецкия самостоятелен регион заяви за гибелта му.

Говорителят на Навални, Кира Ярмиш, сподели, че нейният екип не може да удостовери информацията от затворническата работа.

„ Федералната пенитенциарна работа на Русия в Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг популяризира новината за гибелта на Алексей Навални в ИК-3. Все още нямаме удостоверение за това. Адвокатът на Алексей сега е на път за Харп. незабавно щом имаме някаква информация, ще докладваме за това ", сподели Ярмиш в обществените медии.

Навални се яви в съветски съд посредством видеовръзка в четвъртък, където съгласно локалните медии се е появил радостен и здрав. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че съветският президент Владимир Путин е бил осведомен за гибелта на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР